Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Viitasaari'

Aamutiedote - tavanomaisia tehtäviä | Poliisiuutinen 4.2.2016

Onnettomuus Rattijuopumus

Viitasaari 3.2.2016 klo 16.52 eläinonnettomuus

Tiellä 77 tapahtui hirvikolari hieman ennen klo 17 keskiviikkona. Hirvi tuli yllättäen tielle Soliskylän kohdalla ja törmäsi Kyyjärven suunnasta kohti Viitasaarta matkalla olleen pakettiauton oikeaan kylkeen. Henkilövahinkoja ei aiheutunut, mutta pakettiautoon aiheutui pieni painauma. Hirvi oli kaatunut törmäyksen yhteydessä ja jatkanut matkaansa metsään. Paikallinen SRVA-yhdyshenkilö hälytettiin etsimään hirveä.

Tampere 3.3.2016 klo 17.00 liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Hervannan valtaväylän ja Näyttämönkadun risteyksessä tapahtui liikenneonnettomuus keskiviikkona klo 17. Toinen osallisista oli edennyt Hervannan valtaväylää Ruskon suunnasta tarkoituksenaan kääntyä vasemmalle Näyttämönkadulle. Samaan aikaan risteykseen oli ajanut Hervannan suunnasta henkilöauto, joka joutui väistämään kääntymässä ollutta ajoneuvoa sillä seurauksella, että se osui liikenteenjakajaan. Henkilövahinkoja ei aiheutunut, eikä alkoholilla ollut osuutta tapahtumainkulkuun.

Äänekoski 3.2.2016 klo 20.10 rattijuopumus ym.

1980-luvulla syntyneen naisen epäillään kuljettaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena Äänekoskella. Naiselta puuttui lisäksi kulkuneuvon kuljettamiseen vaadittava ajo-oikeus.

Sastamala 4.2.2016 n. klo 01 rattijuopumus

Poliisipartio tapasi Sastamalankadulla miesautoilijan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Seulontakokeen tulokseksi saatiin 0.74 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tampere 4.2.2016 klo 01 rattijuopumus ym.

Poliisipartiota vastaan ajoi Teiskontiellä henkilöauto, jonka se päätti pysäyttää. Ajoneuvolla oli liikkeellä 1980-luvulla syntynyt mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Suoritetusta huumepikatestistä saatiin positiivinen tulos ja mies kuljetettiin verikokeeseen.

Tampere 4.2.2016 klo 02.25 rattijuopumus

Poliisipartio pysäytti liikennetarkastusta varten henkilöauton Vähäniemenkadulla Tampereella. Ajoneuvoa kuljettaneelle 1980-luvulla syntyneelle miehelle suoritettiin seulontakoe, jonka tulokseksi saatiin 0,51 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon tarkkuusalkometrikokeen jälkeen.

Lähde: Poliisin tiedote