Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Oulu'

Oulun poliisilaitoksen tapahtumia illan ja yön ajalta | Poliisiuutinen 4.2.2016

Onnettomuus Huumausaineen käyttörikos Rattijuopumus

Oulu Maikkula 3.2. klo 18.15. Rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos

Poliisipartio pysäytti kolmekymppisen oululaismiehen, jonka epäiltiin kuljettaneen henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena. Kuljettaja oli ajo-oikeudeton ja tämä oli viides kerta vuoden sisään, kun hän jäi kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Oulu Ylikiiminki 3.2. klo 18.40. Rattijuopumus ja ajoneuvorikkomus

Poliisi pysäytti Oulun Ylikiimingissä henkilöauton, joka oli katsastamaton. Ajoneuvon kuljettaja puhalsi alkometriin lukeman 0.85 promillea.

Muhos 3.2. klo 19.00. Liikennerikkomus

18-vuotias jalankulkija jätti Muhoksella noudattamatta punaisen liikennevalon tiellä VT 22 ja joutui auton töytäisemäksi. Nuori mies loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin Oys:aan tarkistukseen.

Oulu 3.2. klo 17. Luvaton käyttö

Oululaisnainen otti oululaisesta autoliikkeessä henkilöauton koeajolle. Hän ei kuitenkaan palauttanut autoa määräaikaan mennessä, joten asiasta ilmoitettiin poliisille. Poliisi löysi auton koeajolle ottaneen naisen Haukiputaalta ja hänet otettiin kiinni. Asiaa tutkitaan luvattomana käyttönä.

Oulu Kaakkuri 4.2. klo 04.30. Törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvorikkomus, kulkuneuvon luovuttaminen juopuneelle, ajoneuvoverorikkomus

24-vuotias oululaismies kuljetti henkilöautoa noin puolentoista promillen humalassa Kaakkurissa. Hän suistui kuljettamallaan autolla ojaan. Kuljettaja oli ajo-oikeudeton ja hänen kuljettamansa auto oli määräaikaiskatsastamaton ja siitä oli ajoneuvovero maksamatta. Hänen kyydissään ollutta auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Lähde: Poliisin tiedote