Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Jyväskylä'

Kevään merkkejä Liepeentieltä? | Poliisiuutinen 4.2.2016

Varkaus Rattijuopumus

Torstain tapahtumia Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueelta:

Klo 07.51 poliisipartio pysäytti Naistenmatkantiellä Pirkkalassa pakettiauton, jota kuljetti 20-vuotias mies. Auto oli anastettu edellisenä yönä Simppoonkadulta Tampereelta. Moottorikulkuneuvon käyttövarkauden lisäksi ajo-oikeudetonta miestä epäillään rattijuopumuksesta puhalluskokeen osoitettua 1.01 promillea.

Klo 10.20 Hannikaisenkadulla Jyväskylässä pysäytettiin liikennetarkastukseen henkilöauto, jota kuljetti 32-vuotias mies. Kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. Kiinnijääminen oli kolmas kerta vuoden sisään.

Klo 13.14 Laukaan Liepeentiellä poliisipartiota vastaan tuli mopo, jonka nopeudeksi todettiin 67 km/h rajoituksen ollessa 40 km/h. Liikenneturvallisuuden vaarantamisena tutkittavan ylinopeuden lisäksi ajoneuvo oli rakenteellisen nopeutensa takia luokiteltava moottoripyöräksi, johon 17-vuotiaalla pojalla ei ollut ajo-oikeutta. Koska muutoskatsastusta ei oltu tehty, tutkittavaksi tuli myös ajoneuvorikkomus.

Klo 13.23 Tampereen Lakalaivassa vt 3:lla 42-vuotias nainen ajoi henkilöautolla raskaan ajoneuvoyhdistelmän perään. Raskas ajoneuvoyhdistelmä oli pysähtynyt kaistalleen teknisen vian takia ja siihen oli kytketty hätävilkut päälle. Henkilöautoa kuljettanut nainen ei havainnut tätä ajoissa. Hän loukkasi törmäyksessä sekä alaraajojaan että keskivartaloaan. Henkilöauto romuttui täysin.

Klo 14.26 hätäkeskukseen tuli ilmoitus aggressiivisesta näpistelijästä Jyväskylän Kortesuonkadulla sijaitsevasta marketista. 28-vuotias nainen oli laittanut erilaisia elintarvikkeita kassiinsa ja poistunut maksamatta. Myyjät olivat yrittäneet estää poistumista, jolloin nainen oli alkanut huitoa heitä laukullaan ja esittänyt sanallisia uhkauksia. Hän oli lisäksi lyönyt kahta henkilökuntaan kuuluvaa. Poliisipartion tavoittaessa naisen oli tämän käytös yhä aggressiivista. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi ruisku. Tapahtumia tutkitaan ryöstönä.

Lähde: Poliisin tiedote