Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Hämeenlinna'

Lahdessa tapeltiin asunnoissa, Hämeenlinnassa ravintolassa | Poliisiuutinen 6.2.2016

Pahoinpitely

Lahti.

Perjantaina puolilta päivin Ahtialan kaupunginosasta tuli ilmoitus perheväkivallasta. Paikalle päässyt poliisipartio tapasi naisen ja tämän lapsen, jotka kertoivat naisen miesystävän ajaneen heidät ulos asunnosta. Mies oli käyttänyt naista kohtaan väkivaltaa ja poistunut paikalta autolla. Poliisipartio tapasi kolmekymppisen miesystävän myöhemmin Lahdesta. Mies otettiin kiinni pahoinpitelyyn epäiltynä.

Lauantain pikkutunneilla poliisille tuli ilmoitus pahoinpitelystä yksityisasunnossa Launeen kaupunginosassa. Paikalle saapunut poliisipartio sai tietää, että nelikymppinen mies oli palannut kotiin ravintolasta ja alkanut pahoinpitelemään naisystäväänsä. Pahoinpitelyn jälkeen mies oli poistunut parin yhteisestä asunnosta, eikä poliisi häntä tavoittanut. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus.

Hämeenlinna

Keskustassa sijaitsevasta ravitsemusliikkeestä tuli ilmoitus varhain lauantaiaamuna. Ilmoituksen mukaan noin kuusikymppinen mies oli pahoinpidellyt nuorempaa miestä. Pahoinpitely oli tapahtunut ravintolassa tanssilattian läheisyydessä. Paikalle tullut poliisipartio otti päivystävän komisarion määräyksestä pahoinpitelijän kiinni.

Hetkeä myöhemmin samaisesta ravintolasta tuli ilmoitus toisesta pahoinpitelystä. Ilmoituksen mukaan pahoinpitely oli jo loppunut ja tappelun toinen osapuoli oli poistunut paikalta. Noin kolmekymppinen mies oli pahoinpidellyt vanhempaa miestä. Pahoinpidellylle aiheutui tapahtumassa vertavuotavia vammoja. Sairaankuljetus kävi tarkastamassa pahoinpidellyn vammat. Pahoinpitelijää ei tavoitettu, mutta hänen henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Lähde: Poliisin tiedote