Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Salo'

Rattijuoppo suistui tieltä Salossa | Poliisiuutinen 20.1.2018

Onnettomuus Mies Varkaus

Rattijuoppo ajoi ulos tieltä Salon Muurlassa

Lauantai-aamuna hieman ennen kello 5:ttä sattui Muurlassa Ruotsalantiellä ulosajo. Kuljettaja oli menettänyt vasemmalle kääntyvässä kaarteessa kuljettamansa auton hallinnan ja se oli ajautunut pientareelle; auto oli kulkenut pientareella noin 30 metrin matkan ja päätynyt lopulta kaiteen yli ojaan.
Ohikulkija löysi autoa kuljettaneen salolaisen mieshenkilön autosta syvässä unessa. Herättyään mies oli lähtenyt kävelemään pellon yli metsään. Poliisikoiran avulla mies löytyi toista tuntia kestäneen etsinnän jälkeen omakotitalon pihapiiristä.
Miehelle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 1.02 mg/litra. Lisäksi ilmeni, että miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

---------------------------

Somerolla murto vapaa-ajanasuntoon

Somerolla Valkjärventiellä on kuluvan viikon aikana murtauduttu vapaa-ajanasuntoon. Asuntoon oli tunkeuduttu murtamalla ulko-ovi auki. Anastetuksi oli alustavassa tarkastuksessa huomattu mm. kahvinkeitin ja juomamukeja.
Ilmeisesti puunkantokassi oli tarvittu anastetun omaisuuden poiskuljettamisessa, koska myös kassi oli poissa ja sen sisältö oli asunnon sängylle kumottuna.

Lähde: Poliisin tiedote