Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Jyväskylä'

Aamutiedote 21.1.2018 | Poliisiuutinen 21.1.2018

Onnettomuus Mies Nainen Rattijuopumus

Törkeä rattijuopumus, Jyväskylä, 20.1. kello 14.40 aikaan

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus epäillystä rattijuoposta Jyväskylässä. Poliisipartio pysäytti ilmoituksessa mainitun auton Mattilankadulla ja puhallutti kuljettajan. Autoa kuljettanut noin 60-vuotias mies puhalsi poliisin alkometriin törkeää rattijuopumusta osoittavan lukeman. Mies määrättiin tarkkuusalkometrikokeen jälkeen väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Hirvikolari, Laukaa, 20.1. kello 20 aikaan

Kuorma-auto ja hirvi kolaroivat 4-tiellä Lentoaseman risteyksen kohdalla. Hirvi menetti henkensä törmäyksen seurauksena ja kuorma-autoon tuli lieviä vaurioita. Kuorma-autoa kuljettaneelle noin 30-vuotiaalle miehelle ei tullut vammoja törmäyksessä.

Rattijuopumus ym., Tampere, 20.1. kello 20.40 aikaan

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Hatanpään valtatiellä tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut noin 35-vuotias mies puhalsi nollat poliisin alkometriin, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies kuljetettiin verikokeisiin rattijuopumusepäilyn takia. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokortti ja hän on ajokiellossa. Kyseessä oli seitsemäs kerta, kun kyseinen mies jäi kiinni kortitta ajamisesta viimeisen vuoden aikana.

Näpistys, Jyväskylä, 20.1. kello 22.20 aikaan

Noin 30-vuotias nainen anasti usean sadan euron edestä tuotteita Keljon Prismassa. Nainen oli kerännyt tuotteet koriin ja mennyt sovituskoppiin tuotteiden kanssa. Nainen oli pukenut osan tuotteista päälleen ja piilottanut osan laukkuunsa poistettuaan tuotteet pakkauksista. Nainen oli poistunut myymälästä kassojen ohi maksamatta tuotteita. Vartija otti naisen kiinni Prisman aulassa. Kyseessä oli seitsemäs kerta, kun kyseinen nainen jää kiinni näpistelystä viimeisen vuoden aikana.

Lähde: Poliisin tiedote