Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Kuopio'

Kuopiossa rattijuoppoja ja alkoholin välitystä | Poliisiuutinen 21.1.2018

Alaikäinen Mies Huumausainerikos Rattijuopumus

Lauantai-iltana poliisipartiolle ilmoitettiin lumipenkkaan ajaneesta autosta parkkipaikalla Inkilänmäellä. Poliisipartio tapasi tapahtumapaikalta ko. auton ja autoa ajaneen 69- vuotiaan kuopiolaismiehen. Mies puhalsi alkometriin 2,33 promillea, joten miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Ajokieltoon määrättiin lauantaina iltapäivällä myös 22-vuotias kuopiolaismies, joka autoili Petosella. Poliisipartion miehelle suorittama sylkitesti oli positiivinen kannabikselle. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena.

Lauantaina iltapäivällä vartija havaitsi keskustassa, että nuori mies kävi ostamassa Alkosta alkoholijuomia, jotka vei lähistöllä odottaneelle alaikäiselle tytölle. Paikalle kutsuttiin poliisipartio ja kävi ilmi, että 18- vuotias mies oli tytön pyynnöstä ostanut tälle mietoa alkoholijuomaa. Miehen hallusta poliisi löysi pienen määrän huumaavia lääkeaineita. Miestä epäillään alkoholirikoksesta ja huumausainerikoksesta. Poliisi takavarikoi alkoholijuomat.

Lähde: Poliisin tiedote