Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Jyväskylä'

Päihtynyt henkilöautoilija osui pyöräilijään Jyväskylässä | Poliisiuutinen 25.1.2018

Onnettomuus Mies Nainen Varkaus Huumausainerikos Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Rattijuopumus

Keskiviikkoillan tapahtumia Sisä-Suomesta:

Jyväskylä 24.1. 2018 klo 17:55

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Sulunperäntiellä. Autoa kuljetti ajo-oikeudeton vuonna 1973 syntynyt nainen, jolla oli voimassa oleva etsintäkuulutus. Naista epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Jyväskylä 24.01. 2018 klo 17:56

Henkilöautoilija törmäsi tien laidassa kulkevaan polkupyöräilijään Vesangantiellä. Autoilija oli poistunut tapahtumapaikalta. Polkupyörällä liikkeellä ollut vuonna 1971 syntynyt nainen oli jäänyt lumihankeen makaamaan. Polkupyöräilijä sai ruhjeita ylävartaloonsa. Hänet kuljetettiin ambulanssilla Keski-Suomen keskussairaalaan tarkastukseen. Polkupyörään törmännyt auto löytyi myöhemmin Keuruuntieltä lumipenkkaan ajautuneena. Autoa kuljetti vuonna 1962 syntynyt mies, joka puhalsi alkometriin 0,76mg/l:n tuloksen. Häntä epäillään liikennepaosta tieliikenteessä, törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies vietiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.

Jyväskylä 25.01.2018 klo 00.10-00.16

Keltinmäentiellä sijaitsevaan R-kioskiin murtauduttiin ja anastettiin alkoholijuomia. Alustavien selvitysten mukaan varkaudesta epäiltyjä oli 3 henkilöä ja he poistuivat paikalta Haperontien suuntaan. Etsinnöistä huolimatta heitä ei tavattu. Vihjeitä ja havaintoja teosta sekä tekijöistä voi ilmoittaa numeroon 0295 414811.

Jyväskylä 25.01.2018 klo 00:45

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan Runkotiellä oli henkilöauto penkassa ja naiskuljettaja yrittää työntää autoa takaisin tielle. Poliisipartio lähti tapahtumapaikalle. Tourulantien risteyksen tuntumassa kyseinen auto tuli partiota vastaan. Auto pysäytettiin. Ennen pysähtymistään kyseisen auton kuljettaja ajoi liikenteenjakajan päällä olleen lumikinoksen läpi. Kuljettajaksi osoittautui 1990-luvulla syntynyt nainen, joka oli päihtynyt. Autossa oli lisäksi yksi matkustaja. Kuljettajan puhalluskoe osoitti 0.87 mg/l:n tulosta. Hänet vietiin törkeän rattijuopumusepäilyn johdosta tarkkuusalkometrikokeeseen ja määrättiin ajokieltoon.

Jämsä 25.01.2018 klo 02.11

Hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan 9-tiellä Jämsässä oli romua tiellä. Hetken päästä tulleen uuden ilmoituksen mukaan kaksi raskasta ajoneuvoyhdistelmää oli törmännyt tiellä olleisiin romuihin. Poliisipartio meni paikalle. Tiellä oli mm. kuorma-auton takapuskuri, rekisterikilpi ja metalliromua. Lisäksi yksi valaisinpylväs oli poikki ja se nojasi johtojen varassa. Myös kaidetta oli vaurioitunut. Asiaa selvitettäessä ilmeni, että ennen hätäkeskukseen tullutta ilmoitusta tapahtumapaikan oli ohittanut raskas ajoneuvoyhdistelmä, joka oli lähtenyt heittelehtimään sillä seurauksella, että perävaunu oli osunut kaiteisiin ja pylvääseen. Tämän jälkeen tielle oli tullut törmäysromua, johon seuraavat ajoneuvoyhdistelmät olivat osuneet ja ajoneuvot olivat vaurioituneet. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Teosta epäiltynä on 1990-luvulla syntynyt mies.

Lähde: Poliisin tiedote