Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Jyväskylä'

Aamutiedote 26.1.2018 | Poliisiuutinen 26.1.2018

Onnettomuus Mies Nainen Varkaus Rattijuopumus

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen, Hämeenkyrö, 25.1.2018 klo 10.02

Kylmäojantietä Viljakkalan suunnasta ajanut, hiekkalastia kuljettanut kuorma-auto, lähti heittelehtimään jäisellä tiellä jyrkkien mutkien jälkeen ja suistui vastaantulevan kaistan yli ajosuunnassaan vasemmalle puolelle ojaan. Kuorma-autoa kuljettanut vuonna -74 syntynyt nainen loukkaantui lievästi.

Rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, Jyväskylä, 25.1.2018 klo 10.30

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Jyväskylän keskustassa tarkastaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut vuonna -82 syntynyt mies puhalsi nollat poliisin alkometriin, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Mies kuljetettiin verikokeisiin rattijuopumusepäilyn takia. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja kyseessä oli viides kerta viimeisen vuoden aika kun mies jää kiinni kortitta ajamisesta.

Varkaus, Tampere, 25.1.2018 klo 12.35

Vuonna -86 syntynyt nainen anasti Koskikeskuksen Kicks myymälästä kosmetiikkatuotteita lähes 1000 eurolla. Nainen oli piilottanut tuotteet laukkuunsa ja poistunut liikkeestä maksamatta tuotteita. Vartija tavoitti naisen Koskikeskuksen ulkopuolella ja löysi maksamattomat tuotteet naisen laukusta. Poliisi otti naisen kiinni epäiltynä varkauteen.

Törkeä rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen, Sastamala, 25.1.2018 klo 20.40

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, että henkilöauto oli suistunut katolleen ojaan Sastamalantiellä. Auto oli ajanut Sastamalantietä Häijään suunnasta kohti Vammalaa, kun se oli suistunut kulkusuunnassaan oikealle ojaan. Pelastuslaitoksen yksiköt käänsivät auton pyörilleen ja siirsivät autossa jumissa olleen miehen ulos autosta. Autoa kuljettanut vuonna -49 syntynyt mies puhalsi poliisin alkometriin lukeman, jonka perusteella häntä epäillään myös törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettaja loukkaantui lievästi onnettomuudessa.

Lähde: Poliisin tiedote