Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Helsinki'

Poliisi näki, kun mies löi toista miestä kävelykepillä kasvoihin Kaivokadulla | Poliisiuutinen 30.1.2018

Mies Huumausainerikos Pahoinpitely

Rikostapauksia Helsingissä, tiedote 30.1.2018

Ohi ajanut poliisipartio näki maanantaina kello 15.50, kuinka mies löi toista miestä kävelykepillä naamaan Kaivokadulla. Kadulla oli kaksi rikkinäistä lasista kynttiläkupua.

Poliisi otti kiinni kävelykepin kanssa liikkuneen miehen, joka kertoi toisen miehen yrittäneen ensin lyödä häntä kynttiläkuvuilla. Toinen mies tuli itse ilmoittautumaan poliisipartiolle ja kiisti lyöneensä miestä.

Kävelykepillä lyönyt 35-vuotias mies vietiin pahoinpitelystä epäiltynä Pasilan poliisivankilaan. Myös toisen, vuonna 1973 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Tapaus 2: Peitetyt ja huurtuneet ikkunat paljastivat vuokralaisen kannabiskasvattamon Pohjois-Haagassa

31-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen kasvattamalla kannabista vuokra-asunnossaan Pohjois-Haagassa.

Miehen vuokranantajat huomasivat, että asunnon ikkunat oli peitetty ja niihin oli muodostunut runsaasti kosteutta. Asuntoon suoritettiin maanantaina kotietsintä. Poliisi löysi asunnosta kasvatusteltan, jossa oli kasvamassa viisitoista kappaletta kannabistaimia.

Taimet ja kasvatusvälineistö takavarikoitiin. Epäilty tavoitettiin hänen entisestä kotiosoitteestaan, jossa oli vahva kannabiksen haju. Asunnosta ja miehen hallusta takavarikoitiin vähäinen määrä marihuanaa.

Poliisi otti miehen kiinni ja vei hänet Pasilan poliisivankilaan huumausainerikoksesta epäiltynä.

Lähde: Poliisin tiedote