Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Kokkola'

Lehdistötiedote K-P:n ja Pietarsaaren alueelta 07.02.2016 | Poliisiuutinen 7.2.2016

Pahoinpitely Rattijuopumus

Kokkolassa Kaanaanmaantiellä puhalsi lauantai-illalla klo 20.30 aikaan henkilöauton kuljettaja poliisin alkometriin 0,80 promillen lukeman.

-Pedersören Edsevössä valtatie 8:lla lauantaina klo 22.30 oli henkilöauto matkalla kohti pohjoista , kun tielle oli juossut hirvi. Kuljettaja oli saanut väistettyä yhteentörmäyksen, mutta auto oli ajautunut ojaan katkaisten samalla sähkötolpan. Ei henkilövahinkoja.

-Pietarsaaren keskustassa puhalsi aikaisin sunnuntaiaamulla henkilöauton kuljettaja poliisin alkometriin 0,70 promillen lukeman. Kuljettajalla ei voimassa olevaa ajokorttia.

-Kokkolassa keskustan ravintolassa sunnuntaina 02.45 aikaan sattui pahoinpitely. Uhrin nenästä ja suusta verenvuotoa, mutta vammojen vakavuudesta ei tietoa. Tekijä oli vastustanut myös järjestysmiestä ja kuljetettiin poliisin toimesta putkaan päätään selvittelemään.

-Pietarsaaren keskustan Kävelykadulla sattui sunnuntaina klo 04.00 aikaan pahoinpitely, missä uhri sai nyrkeistä iskuja pään alueelle menettäen tajunnan. Vammojen vakavuudesta ei tietoja. Tekijä otettiin poliisin toimesta kiinni ja tuotiin putkaan odottamaan kuulustelua.

-Pietarsaaren satama-alueella tapahtui sunnuntaina klo 03.40 aikaan henkilöauton ja työkoneen välinen yhteentörmäys. Henkilöauton kuljettaja ajoi pysähtymättä stop merkin takaan työkoneen eteen. Ei henkilövahinkoja.

Lähde: Poliisin tiedote