Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Hämeenlinna'

Pikkupoika jäi auton alle suojatiellä Hämeenlinnassa. | Poliisiuutinen 3.2.2018

Alaikäinen Huumausainerikos Rattijuopumus

HÄMEENLINNA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja vammantuottamukseen Hämeenlinnassa 2.2.2018 aamulla Aulangontiellä. Kuljattaja oli kuljettanut pakettiautoa Hämeenlinnan keskustan suunnasta kohti Aulankoa. Aulangontie 10 kohdalla tien ylittää suojatie, missä keskikoroke. Kaksi pikku poikaa oli lähtenyt ylittämään tietä. Toinen pojista oli pysähtynyt keskikorokkeelle, mutta toinen pojista oli jatkanut tien ylittämistä. Tietä ylittävä 8 - vuotias poika jäi pakettiauton töytäisemäksi ylittäessään suojatietä. Kuljettaja ei kerennyt hiljentämään. Vauhtia törmäyshetkellä oli ollut 20-30 km/h. Poika sai sairaalahoitoa vaativia vammoja. Kuljettaja puhalsi nolla promillea poliisin alkometriin. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa kuulemalla asianosaisia.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja huumausainerikokseen. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Tapauksen selvittelyn yhteydessä kuljettajan asunnosta löytyi pienimuotoinen kannabiskasvattamo.

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Hämeenlinnassa 3.2.2018 yöllä Parolantiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin seulonta- alkometriin 1,77 promillea.

HEINOLA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja useisiin ajoneuvorikkomuksiin Heinolassa 2.2.2018 aamulla Jyröngöntiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 1,04 mg/l. Ajoneuvo oli määräaikaiskatsastamaton, ajoneuvovero oli erääntynyt ja ajoneuvon omistajanvaihdos oli tekemättä.

HOLLOLA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta 2.2.2018 illalla Hollolassa Kukkolantiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,24 mg/l. Kuljettajalla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta.

FORSSA:

Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, ajoneuvorikkomukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Forssassa 2.2.2018 yöllä Siurilantiellä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ajoneuvo oli määräaikaiskatsastamaton.

Lähde: Poliisin tiedote