Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Joensuu'

Mieshenkilö löytyi elottomana Pielisjoen jäältä Suvantosillan kohdalta | Poliisiuutinen 3.2.2018

Mies

Poliisi sai lauantaina 3.2.2018 klo 08.21 aikaan tiedon, että Joensuun keskustassa Suvantosillan kohdalla Pielisjoen jäällä on mies elottomana. Miehen havaitsi Penttilän rannan puoleisen talon asukas. Mies todettiin paikalla menehtyneeksi.

Poliisi on suorittanut lauantaina 3.2.2018 paikkatutkintaa tapahtumapaikalla ja suorittanut puhutuksia tapahtumaan liittyen. Tutkinnassa on selvinnyt, että kyseessä on paikkakuntalainen 31-vuotias mies. Tehtyjen tutkimusten perusteella tapaukseen ei liity rikosta.

Pyydämme poliisitutkintaan liittyen ihmisiltä havaintoja Suvantosillan alueella aamuyön ja aamun kello 01.00-08.00 välisenä aikana polkupyörällä liikkuneesta miehestä, joka olisi seisonut ja tupakoinut sillalla. Havainnot voi ilmoittaa virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 320 tai kaikkina vuorokaudenaikoina sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Asian tutkintaa jatketaan kuolemansyyn selvittämisenä eikä poliisi tiedota kuolinsyystä tai asiasta enempää, sillä kysymys on lain mukaan salassa pidettävistä seikoista

Lähde: Poliisin tiedote