Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Tampere'

Sisä-Suomen tapahtumissa mm. epäiltyjä varkausrikoksia | Poliisiuutinen 4.2.2018

Mies Varkaus Rattijuopumus

Toivakka kello 19.15

Poliisille ilmoitus henkilöauton ulosajosta Leivonmäentiellä. Paikanpäällä selvisi, että auton kuljettajaksi osoittautunut ulkopaikkakuntalainen 1990-luvulla syntynyt mies oli menettänyt auton hallinnan kovassa vauhdissa, suistuen tien vasemmalle puolelle ojaan. Kuljettajan lisäksi auton kyydissä oli neljä matkustajaa. Auto oli suistuessaan kulkenut noin 80 metrin matkan lumipenkalla päätyen lopulta katolleen. Kuljettajalle suoritettiin seulonta-alkometripuhallus, joka osoitti törkeän rattijuopumuksen ylittäviä lukemia. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet oli määrätty ajokieltoon. Kaikki osalliset kuljetettiin ambulanssilla keskussairaalaan tarkastettavaksi. Vakavilta loukkaantumisilta kuitenkin vältyttiin. Tapahtunutta tutkitaan lisäksi törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Muutamia kirjattuja omaisuusrikosia 3.2 - 4.2.2018 väliseltä ajalta

Hätäkeskukseen ilmoitus 3.2.2018 kello 20.00, jonka mukaan Jyväskylässä Turotiellä sijaitsevan ravitsemisliikkeen pihasta oli anastettu henkilöauto. Epäillystä tekijästä ei toistaiseksi tietoa. Tapahtunutta tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.

Hätäkeskukseen ilmoitus 19.08 aikaan, jonka mukaan Kangasalla Kangasalantiellä sijaitsevaan liikekiinteistöön oli yritetty murtautua. Tapahtumapaikalla selvisi, että liikkeen takaovea oli väännetty ilmeisesti vääntöraudalla. Liikkeen sisätioihin ei oltu kuitenkaan päästy. Tapahtunutta tutkitaan varkauden yrityksenä.

Hätäkeskukseen ilmoitus 04.09 aikaan, jonka mukaan TampereellaVallerinkadulla sijaitsevassa koulussa oli murto meneillään. Paikanpäällä oli vartijat ottaneet kiinni 1990-luvulla syntyneen naisen ja 1980-luvulla syntyneen miehen. Tapahtumapaikalla selvisi, että parivaljakko oli päässyt koulun sisätiloihin murtamalla lämmönjakohuoneeseen johtavan oven lukituksen. Molempien hallusta löydettiin koulun sisätiloista anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Kaksikko otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä varkauteen ja heidät kuljetettiin Tampereen poliisiasemalle.

Orivesi kello 23.25

Poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastusta varten Tampereentiellä. Auton kuljettajaksi osoittautui ulkopaikkakuntalainen 1990-luvulla syntynyt mies. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Rattijuopumus epäilyn johdosta mies kuljetettiin verikokeisiin.

Lähde: Poliisin tiedote