Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Kouvola'

Kolareita Kouvolassa | Poliisiuutinen 7.2.2018

Onnettomuus

Keskiviikkoyönä 02.30 aikaan henkilöauto suistui ulos tieltä valtatie 15:ta. Ajoneuvo oli matkalla Kouvolasta Kotkan suuntaan, kun se ajautui kulkusuunnassaan oikealle puolelle ojaan, jonka jälkeen pyörähti katon kautta ympäri. Kukaan ei loukkaantunut ulosajossa. Tapahtuma-aikaan oli sakea lumisade.

Keskiviikkoaamuna 5.30 aikaan Karjalankadulla vastakkaisista suunnista ajaneet henkilöauto ja lumiaura törmäsivät. Tapahtumahetkellä Karjalankadun ja Tehontien risteykseen oli jumittunut rekka, jonka perävaunu oli osittain ojassa ja vetoauto poikittain tiellä. Yhdistelmä tukki suurimman osan tiestä. Karjalankatu VT 6:n suunnasta ajanut lumiaura ohitti tiellä poikittain olevan rekan vastaantulijoiden kastaa käyttäen. Vastakkaisesta suunnasta ajanut henkilöauto ajautui kylki edellä päin auraa. Törmäyksessä ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Myllykoskella Jussintien ja Revonkujan risteyksessä kaksi henkilöautoa törmäsivät. Toisen henkilöauton kuljettaja loukkaantui. Liikennevahinko tapahtui keskiviikkona klo. 10.30 aikaan.

Poliisi pyytää havintoja tiistaina 6.2.2018 klo. 16.05 aikaan Kolarintien ja Kuusaantien risteyksessä tapahtuneesta peräänajosta, jossa valkoinen tila-auto törmäsi henkilöauton perään. Törmäyksen jälkeen tila-auto oli poistunut paikalta jäämättä selvittämään törmäystä. Havainnoista voi ilmoittaa Kouvolan poliisille p. 0504479574 tai rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Lähde: Poliisin tiedote