Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Seinäjoki'

Päihtyneitä liikenteessä Seinäjoella | Poliisiuutinen 8.2.2018

Mies Nainen Huumausainerikos Rattijuopumus

Eilen klo 17.45 Seinäjoella Katajalaakson alueella poliisi ryhtyi pysäyttämään henkilöautolla matkassa olevia ilmajokelaisia nuoria miehiä, jotka lähtivät ajamaan poliisia karkuun. Takaa-ajo alkoi Katajalaaksonkadulta ja päätyi Poutunkadulle, jossa poliisi tavoitti miehet. Ajo-oikeudettomalle kuljettajalle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen ja matkustajalla oli hallussaan huumaavia aineita. Ajelua tutkitaan mm. törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Tänään klo 01.15 Seinäjoella Suupohjantiellä kuljetti alajärveläinen nuori mies henkilöautoa. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Ajelua tutkitaan mm. rattijuopuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Tänään klo 01.50 Seinäjoella Vuorenmaanrinteellä kuljetti kauhavalainen nuori nainen henkilöautoa päihtyneenä. Naiselle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen. Naisella oli kyydissään kolme matkustajaa. Ajelua tutkitaan mm. rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Lähde: Poliisin tiedote