Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 8.2.2018 | Poliisiuutinen 8.2.2018

Maahanmuuttaja Mies Nainen Varkaus Huumausainerikos Rattijuopumus Valvonta

Vanhukselta anastettu kotoa lompakko ja rattijuopumus

Porvoon ja Loviisan alue

Törkeä varkaus

Porvoo, Koivumäentie, 7.2.2018 kello 10.30

Vanhuksen asuntoon on jälleen tunkeuduttu. Kaksi jotain ulkomaalaista kieltä puhuvaa naista tunkeutui sisään asuntoon vanhuksen avattua oven. Toisen naisen pitäessä vanhukselle seuraa, toinen penkoi paikkoja. Nainen löysikin vanhuksen lompakon, josta naisten mukaan lähti satoja euroja.

Naiset olivat olleet nuoria, 25 - 30 -vuotiaita, toisella oli tumma ja toisella vaalea takki. Teon jälkeen naiset olivat poistuneet kävellen paikalta.

Vantaan alue

Rattijuopumus, liikennerikkomus ja huumausaineen käyttörikos

Vantaa, Katriinantie, 7.2.2018 klo 12:55

Poliisipartio pysäytti Vantaalla liikennevalvonnan yhteydessä henkilöauton, jonka nopeudeksi oli mitattu 80 km/h tieosuudella, jossa suurin sallittu nopeus on 60 km/h. Autoa kuljettaneelle ulkomaalaistaustaiselle miehelle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli 0 ‰. Hänelle tehtiin myös huumausaineiden käyttöä osoittava pikatesti, joka näytti positiivista tulosta kokaiinin osalta. Mies myönsi käyttäneensä kokaiinia joitakin päiviä aikaisemmin.

Hyvinkään ja Järvenpään alue
Hyvinkää, törkeä ryöstön yritys maanantaina

Hyvinkäällä yritettiin ryöstää Hämeenkatu 3:ssa oleva Laatukoru liike maanantaina 29.1.2018 klo. 17.37. Tekijä oli pukeutunut pilkkihaalariin ja hänellä oli mukanaan oli iso kassi. Teko jäi yritykseksi. Liitteenä valvontakameran kuvia mahdollisten silminnäkijöiden tavoittamiseksi. Vihjeitä tai silminnäkijätietoja voi soittaa numeroon 0408657078 virka-aikana klo 08 – 16.

Hyvinkää törkeä ryöstön yritys kuva 1jpg, 5 MB

Hyvinkää törkeä ryöstön yritys kuva 2jpg, 5,3 MB

Lähde: Poliisin tiedote