Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Hämeenlinna'

Suhteellisen rauhallinen sunnuntai Hämeessä | Poliisiuutinen 8.2.2016

Onnettomuus Huumausaineen käyttörikos Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Pahoinpitely Rattijuopumus

Lahti

Sunnuntaina puolen päivän jälkeen tapahtui Möysässä kahden henkilöauton välinen yhteentörmäys. 45-vuotiaan naisen kuljettama auto oli kääntynyt kärkikolmion takaa Ahtialantielle ja törmännyt keskustaan suuntaan ajaneen 70-vuotiaan naisen kuljettaman henkilöauton vasempaan takakulmaan. Törmäyksen seurauksena molemmat autot suistuivat tieltä ja törmäsivät katuvalopylväisiin. Toinen auto jouduttiin hinaamaan pois paikalta. Vanhempi nainen kuljetettiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan tarkistettavaksi. Nuorempaa naista epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Sunnuntai-iltana Kärpäsen kaupunginosassa poliisi kiinnitti huomiota mutkitellen kulkevaan pakettiautoon. Sitä kuljettanut 68-vuotias mies puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Miehen ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet tuotiin poliisiasemalle selviämään.

Orimattila

Sunnuntai-iltana keskustan asunnossa 30-vuotias mies pahoinpiteli 40-vuotiasta naista lyömällä ja potkimalla. Nainen oli saanut lieviä vammoja. Mies oli poistunut toisen talon asuntoon ennen poliisin paikalle tuloa. Hänet otettiin sieltä kiinni ja tuotiin Lahden pääpoliisiasemalle epäiltynä pahoinpitelyyn. Alkoholilla oli osuutta tapahtumiin.

Hartola

Nelostiellä sunnuntaina iltapäivällä paluuliikenteen valvontaa suorittamassa ollut poliisipartio pysäytti henkilöauton, jota kuljettanut 35-vuotias nainen oli huumausainepikatestin mukaan huumeiden vaikutuksen alainen. Autossa oli kolme matkustajaa, joita kaksi oli alle 15-vuotiasta lasta. Verikokeen jälkeen nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Hämeenlinna

Sunnuntai-iltana Paroisissa valtatiellä kolme poliisi pysäytti henkilöauton, jota kuljetti 25-vuotias mies. Hänet oli määrätty ajokieltoon viime vuonna. Mies oli huumausainepikatestin mukaan huumeiden vaikutuksen alainen. Verikokeen jälkeen mies otettiin kiinni Hämeenlinnan poliisiasemalle. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisin tiedote