Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Jyväskylä'

Aamutiedote 22.2. | Poliisiuutinen 22.2.2018

Onnettomuus Mies Varkaus

Varkaus ym., Jyväskylä 21.02. klo 20.30 aikaan

1990-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen varkauteen sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon Jämsässä. Mies oli mennyt asioimaan keskustassa sijaitsevaan liikkeeseen iltapäivällä. Liikkeessä hän oli ottanut haltuunsa rinkan ja piilottanut sen sisään elektroniikkaa sekä muuta tavaraa. Tämän jälkeen hän oli poistunut liikkeestä käyttäen henkilökunnan takaovea. Vartijat ottivat miehen kiinni liikkeen takapihalta. Anastetun omaisuuden yhteisarvo oli noin 450 euroa. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen taskusta löytyi kääntöveitsi, jonka hallussapitoon ei ilmennyt hyväksyttävää syytä.

Näpistys, Tampere 21.02. klo 19.15 aikaan

1990-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen Tampereella Sammonkadulla sijaitsevassa liikekeskuksessa keskiviikkona illalla. Mies oli ottanut hyllystä matkapuhelimen kuoret ja irrottanut ne myyntipaketista. Tämän jälkeen mies oli kiinnittänyt kuoret omaan puhelimeensa ja poistunut liikkeestä maksamatta tuotetta. Tekijä kuljetettiin poliisilaitokselle asian selvittämiseksi.

Varkaus, Jyväskylä 21.02. klo 15.15 aikaan

Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen varkauteen Jyväskylässä sijaitsevassa kauppakeskuksessa keskiviikkona illalla. Mies oli ottanut hyllystä noin 630 euron arvoisen kannettavan tietokoneen ja mennyt sen kanssa sovituskoppiin. Sovituskopissa mies purki myyntipakkauksen, irrotti tuotteesta hälyttimen ja piilotti kannettavan tietokoneen selkäreppuunsa. Tämän jälkeen mies käveli kassalinjojen ohi maksamatta tuotetta ja joutui kiinniotetuksi vartijoiden toimesta. Tekijä kuljetettiin Jämsän poliisiasemalle kiinniotettuna.

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen, Tampere 21.02. klo 21.28 aikaan

1990-luvulla syntynyt mies syyllistyi liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Tampereella Sammon valtatiellä keskiviikkona illalla. Mies lähti ohittamaan edellään ajanutta mopoautoa ja menetti ajoneuvonsa hallinnan kesken ohituksen. Ajoneuvo suistui kulkusuunnassa tien oikealle puolen osuen valaisinpylvääseen. Alkoholilla ei ole osuutta asiaan. Mies sai teosta sakon.

Lähde: Poliisin tiedote