Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Järvenpää'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 24.02.2018 | Poliisiuutinen 24.2.2018

Alaikäinen Mies Huumausainerikos Pahoinpitely Rattijuopumus Vahingonteko

Vantaan alue

Vahingonteko

Vantaa, Liesitori 23.2.18 klo 15.19-15.30

Poliisipartio sai hätäkeskukselta ilmoituksen miehestä, joka tekee graffitia grillin seinään. Partio tavoitti epäillyn, jolla oli vielä partion paikalle saapuessa spray-maalipurkki käsissään. Mies otettiin kiinni Vantaan pääpoliisiasemalle.

Kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

Vantaa, Harmotie 24.2.18 klo 00.19

17-vuotias mies kuljetti henkilöautoa Harmotiellä. Miehellä ei ollut henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta, joten mies sai poliisipartiolta sakon.

Pahoinpitely, lievä pahoinpitely

Vantaa, Iskoskuja 23.2.18 klo 20.50

Kahdella alaikäisellä tytöllä oli tullut riitaa kauppakeskuksessa, jonka seurauksena oli tilanne mennyt kiinnikäymiseksi. Tilanteessa ollut lyömistä puolin ja toisin sekä hiuksista repimistä. Vartijat olivat puuttuneet tilanteeseen ja myös poliisipartio kävi paikalla.

Hyvinkään, Nurmijärven ja Jokelan alue

Henkilöauto ajautui ulos Hämeenlinnanväylältä. Kuljettaja juovuksissa.

Hyvinkää, Hämeenlinnanväylä, 24.2.2018 klo:4.20

Henkilöauto ajautui ulos Hämeenlinnanväylältä Hyvinkäällä Pohjoisen rampin kohdalla. Kuljettajan lisäksi ajoneuvossa oli kaksi matkustajaa. Kukaan autossa ei loukkaantunut. Kuljettajana toiminut 18 -vuotias mies puhalsi 0,67 promillen tuloksen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänet toimitettiin verikokeeseen.

Juovuksissa ajanut autoilija tarjosi poliisille väärät henkilötiedot

Hyvinkää, Munckinkatu, 24.2.2018 klo:00.35

Poliisipartio huomasi liikenteessä henkilöauton, missä oli valovikoja. Kyseinen henkilöauto pysäytettiin Munckinkadulle. Henkilöauton kuljettajana toiminut mies puhalsi 0,74 mg/l tuloksen. Miehellä ei ollut mukana henkilöllisyyspapereita. Mies kertoi nimensä ja antoi henkilötunnuksen, jotka todettiin poliisiasemalla vääräksi. Näin ollen miestä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi väärän henkilötiedon antamisesta. 18 -vuotias epäilty kertoi valehtelun syyksi sen, että pelkäsi ajokortin menettämistä.

Porvoon ja Loviisan alueet

Törkeä rattijuopumus, liikennerikkomus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

Porvoo, Valtatie 7, 23.2.2018 klo 22.00

Noin 30 - vuotias mies on ajanut henkilöautolla epävarmasti moottoritiellä ja meinannut törmätä edellä ajavan ajoneuvoyhdistelmän perään. Poliisipartiot yrittivät pysäyttää kyseistä henkilöautoa useamman kilometrin aikana ja silloin autoilija on meinannut myös törmätä poliisiautoon. Henkilöauto saatiin pysäytettyä levähdysalueelle. Kuljettaja puhalsi alkometriin 0,42 promillea ja lisäksi huumausaineen pikatesti näytti positiivisen tuloksen. Kuljettaja myönsikin juoneensa olutta ja käyttäneensä huumausaineita lähiaikoina. Kuljettajalla ei myöskään ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Hänet otettiin kiinni ja toimitettiin Porvoon poliisivankilaan.

Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, huumausainerikos, dopingrikos

Porvoo, Tornipolku, 24.02.2018 klo 01.30

Noin 30 - vuotias paikkakuntalainen mies on ajanut huumausaineista päihtyneenä henkilöautolla. Kuljettajalla ei ole vaadittavaa ajo-oikeutta ja hän on useasti ajanut viime aikoina ilman vaadittua ajo-oikeutta. Hänen autostaan poliisi löysi huumausaineita ja dopingaineiksi luokiteltuja lääkeaineita. Poliisin hyvin tuntema mies otettiin kiinni ja toimitettiin Porvoon poliisivankilaan.

Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Tuusulan, Pornaisten alue

Järvenpää, 24.2.2018 klo 03.45, Mannilantie, rattijuopumus

Itä-Uudenmaan partio suoritti valvontaa Järvenpään keskustassa ja päätti tarkastaa vastaan ajaneen ajoneuvon kuljettajan ajokunnon. Partio pysäytti auton ja ajoneuvon kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 0,44mg/l. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon

Järvenpää, 24.2.2018 klo 03.05, Wärtsilänkatu, törkeä rattijuopumus

Poliisipartio pysäytti Wärtsilänkadulla henkilöauton tarkastusta varten. Auton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 1,27 o/oo. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kerava, 23.2.2018 klo 23.05, Santaniitynkatu, rattijuopumus

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Santaniitynkadulla. Auton kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin lukeman 0,85 promillea. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon

Lähde: Poliisin tiedote