Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Espoo'

Murtovaras anasti matkapuhelimia Lohjan K-Citymarketista | Poliisiuutinen 26.2.2018

Mies Nainen Varkaus Rattijuopumus

Lohja

Varkaus

Lohjan K-Citymarkettiin murtauduttiin ikkuna rikkomalla ja sieltä anastettiin Soneran myyntipisteestä matkapuhelimia varhain sunnuntaiaamuna 25.02.2018. Valvontakamerasta näkyy, kuinka tummiin pukeutunut pienikokoinen mies tulee myymälään kello 06.30 ja latoo jätesäkin tyyliseen kassiin tavaraa kaapista ja poistuu juosten ja säkkiä perässään raahaten. Miehellä oli hanskat kädessä ja pipo tai lakki päässään.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Espoo


Varkaus

Teini-ikäisen järjestämiin kotibileisiin tuli kutsumattomia vieraita, jotka anastivat asunnosta omaisuutta. Tapaus sattui Järvenperän Kylänportissa lauantaina 24.02.2018 kello 22.30 - 22.50 välisenä aikana. Paikalle oli saapunut 10-15 tuntematonta, noin 16-18-vuotiasta poikaa, jotka olivat anastaneet elektroniikkaa ja aiheuttaneet asunnossa lievää vahinkoa. Yhdellä pojista oli ollut pyöreät silmälasit ja toisella tumma bomber-takki, jossa oli lukenut Nasa. Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Rattijuopumus, törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Myöhään perjantai-iltana 23.02.2018 kaksi eri epäiltyä rattijuoppoa ajoi Espoossa lumipenkkaan. Molemmissa tapauksissa oli onni matkassa ja pahemmilta vahingoilta vältyttiin. Naisen epäillään ajaneen päihtyneenä pakettiautoa Leppävaarassa Kehä I:llä ja ajautuneen rampissa kaistojen yli lumipenkkaan osittain vastaantulevien puolelle kello 22.00. Kuljettajalle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,2 promillea. Nainen vietiin oikeuslääkäriin verikokeisiin ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kilossa miehen epäillään ajaneen päihtyneenä henkilöauton lumipenkkaan ja jääneen jumiin auton sisälle. Poliisipartio havaitsi henkilöauton ajaneen lumipenkkaan Kilossa kello 23.57. Kuljettaja yritti ajaa autoa pois lumipenkasta, mutta auton renkaat sutivat ja auto ei liikkunut yhtään. Hän ei myöskään päässyt poistumaan autosta, sillä ovi ei auennut sen edessä olevan lumen takia.

Poliisin saapuessa paikalle, auton kuljettaja oli silminnähden päihtynyt. Hän kieltäytyi puhalluskokeesta ja hänet käytettiin verikokeessa oikeuslääkäriasemalla Helsingissä, jonka jälkeen hänet otettiin kiinni poliisilakiperusteisesti ja hänet kuljetettiin Espoon poliisivankilaan. Kuljettajan ajokortti otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisin tiedote