Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 21.3.2018 | Poliisiuutinen 21.3.2018

Onnettomuus Nainen Rattijuopumus

Vantaan alue

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Vantaa, Hämeenlinnanväylä, 20.3.2018 klo 6:30

Hämeenlinnanväylällä tapahtui Vantaalla varhain tiistaiaamuna liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kaikkiaan viisi ajoneuvoa. Nuori henkilöautoa kuljettanut nainen oli joutunut jarruttamaan voimakkaasti edellä ajaneen auton jarrutettua ja menettänyt ajoneuvonsa hallinnan. Naisen kuljettama auto oli lähtenyt pyörimään akselinsa ympäri ja jäänyt poikittain ajoväylälle.

Takana tulleen henkilöauton kuljettaja oli jarruttamalla onnistunut välttämään törmäämästä poikittain ajoradalla olleeseen autoon, mutta hänen takanaan tullut henkilöauto oli törmännyt tähän jo pysähtymään ehtineeseen henkilöautoon. Näiden kolmen ajoneuvon lisäksi samaan sumaan ajoi vielä kaksi ajoneuvoa. Kaikkiin ajoneuvoihin tuli tässä yhteydessä vaurioita. Pahemmilta henkilövahingoilta vältyttiin ja vain yksi osallisena ollut henkilö joutui lähtemään välittömästi onnettomuuden jälkeen tarkistuttamaan vammansa.

Järvenpään ja Hyvinkään alueet

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Kerava, Lahden moottoritie, 20.3.2018 klo 8.00

Lahden moottoritiellä, Keravan kohdalla etelään menevillä kaistoilla, tapahtui 10 auton ketjukolari, jossa ei vakavia henkilövahinkoja.

Tapahtumahetkellä oli lumisadetta ja tien pinta oli jäinen.

Rattijuopumus ja liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Tuusula, Tuusulantie 20.3.2018 klo 18.11, Tuusulantie

Partio sai hälytyskeskukselta tehtäväksi mennä Tuusulaan K-kaupan parkkipaikalle, missä mieshenkilö törmännyt toiseen ajoneuvoon ja vaikuttaa päihtyneeltä.

Partion saapui paikalle ja tapasi ilmoittajan, joka kertoi, että mieshenkilö oli ruvennut peruuttamaan ja osunut hänen autonsa vasempaan takakulmaan sekä vasempaan sivupeiliin, jotka vaurioituivat. Ilmoittaja kertoi että, kuljettaja vaikutti päihtyneeltä.

Rikoksesta epäilty ajoneuvon kuljettaja puhalsi alkometriin 0.00 promillea ja hänet kuljetettiin verikokeisiin.

Lähde: Poliisin tiedote