Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Seinäjoki'

Päivätiedote 1.4.2018 Etelä-Pohjanmaa | Poliisiuutinen 1.4.2018

Mies Nainen Pahoinpitely Rattijuopumus

Pahoinpitelyjä E-P:llä

Lapuan keskustassa tapahtui nuorten miesten välinen pahoinpitely lauantaina illalla hiukan ennen puolta yötä. Lapualaisen kaksikymppisen miehen luo oli tullut entuudestaan tuntemansa ilmajokinen samanikäinen mies, joka oli välittömästi aloittanut autossa istuneen asianomistajan pahoinpitelyn. Pahoinpitelijän avuksi oli tullut toinen mies, jonka kanssa yhteistoiminnassa oli uhria pahoinpidelty. Pahoinpitelyn kohde toimitettiin sairaalaan tarkistuttamaan vammansa. Osallisten henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Kolmen maissa sunnuntaiyönä oli Ylistarossa asuvan miehen ja tämän naisystävän välille syntynyt riitaa, jonka päätteeksi hiukan alle viisikymppinen ylistarolaismies oli kaatanut naisystävänsä lumihankeen. Poliisi toimitti miehen säilöön Seinäjoen poliisiaseman tiloihin. Alkoholilla oli osuutta asiaan. Tapahtuma ei aiheuttanut vammoja.

Hiukan puolen yön jälkeen ilmoitti hätäkeskukseen Hyllykalliolla asuva hiukan alle viisikymppinen nainen samanikäisen m iesystävänsä uhkaavasta käytöksestä. Poliisipartion selvityksen mukaan mies oli uhkaillut asuinkumppaniaan siten, ettei miestä ollut päästetty asuntoon ja mies oli kierrellyt taloa hakaten ovia ja ikkunoita. Poliisi tuli paikalle ja katsoi parhaaksi toimittaa miehen poliisiasemalle säilöön.

Aamuyöllä neljän jälkeen yritti toistaiseksi tuntematon mieshenkilö tunkeutua Kurikan keskustassa asuvan noin viisikymppisen naisen asuntoon takaoven kautta. Mies oli saanut aikaan jonkin verran vahinkoa sisään yrittäessään. Tapahtuma liittynee aiemmin illalla tapahtuneeseen kohtaamiseen ravintolassa. Poliisilla on vahva vihje tekijän henkilöllisyydestä.

Poliisipartio pysäytti Seinäjoella Ruukintiellä paikkakuntalaisen noin kuusikymmenvuotiaan miehen, jolle suoritettu puhalluskoe antoi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Mies ei noteerannut poliisin antamaa pysähtymismerkkiä ja poliisi joutui osittain autolla kiilaamalla estämään ajon jatkamisen. Kyseessä oli miehelle kolmas törkeä rattijuopumus vuoden 2018 aikana.

Lähde: Poliisin tiedote