Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Jyväskylä'

Aamutiedote 7.4.2018 | Poliisiuutinen 7.4.2018

Onnettomuus Mies Pahoinpitely Rattijuopumus Vahingonteko

Jyväskylä kello 19.50

Hätäkeskus ilmoitti Ronsuntaipaleentiellä tapahtuneesta henkilöauton ja kuorma-auton välisestä kolarista. Tapahtumapaikalla selvisi, että 1940-luvulla syntynyt mies oli kuljettanut henkilöautoa Ronsuntaipaleentietä pitkin Jyväskylän suuntaan. Mies oli kuljettanut henkilöauton Ylämyllyjärven risteyksen yli ja tämän huomattuaan teki yllättäen U-käännöksen kulkusuunnassaan vasemmalle. Henkilöauton takaa oli tullut 1960-luvulla syntyneen miehen kuljettama kuorma-auto. Kuorma-auton kuljettaja oli lähtenyt ohittamaan edessä ajanutta henkilöautoa, koska oli huomannut vain siinä syttyneet jarruvalot. Kuorma-auto törmäsi henkilöauton vasempaan kylkeen sillä seurauksella, että henkilöauto vaurioitui pahoin ja päätyi tien vasempaan reunaan. Henkilöauton kuljettaja ja kyydissä ollut matkustaja loukkaantuivat törmäyksessä ja heidät kuljetettiin ambulanssilla keskussairaalaan tarkastettavaksi. Tapahtunutta tutkitaan molempien ajoneuvojen kuljettajien osalta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jyväskylä kello 21.00

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, jonka mukaan Asemakadun tavaratalossa vartijalla on kiinni omaisuusrikoksesta epäilty mies. Paikanpäällä selvisi, että 1990-luvulla syntynyt mies oli tunkeutunut tavaratalon kosmetiikkaosastolle sen ollessa suljettuna. Mies oli mennyt sisään portaiden ja lasioven väliin jääneestä raosta ja ottanut osastolta kosmetiikkatuotteita vajaan 300 euron arvosta haltuunsa. Epäilty omaisuusrikos oli miehelle jo 30. kerta vuoden sisään. Tarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi mm. kaksi kääntöveistä. Tapahtunutta tutkitaan varkautena sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona. Rikoksesta epäilty mies kuljetettiin Jämsän poliisivankilaan.

Tampere kello 01.23

Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten Keskisenkadulla. Auton kuljettajaksi osoittautui 1950-luvulla syntynyt mies. Miehelle suoritettiin seulonta-alkometripuhallus, jonka tuloksen perusteella hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen. Kokeen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tampere kello 01.42

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus, jonka mukaan Kurssikeskuksenkadun pysäköintialueella palaa ajoneuvo. Tapahtumapaikalla pelastuslaitoksen yksikkö oli sammuttanut ajoneuvon, joka oli palanut kokonaan. Palanut ajoneuvo oli kevyt nelipyörä, joka oli mitä ilmeisimmin sytytetty tahallaan palamaan. Tapahtunutta tutkitaan vahingontekona.

Tampere kello 03.20

Hätäkeskukseen ilmoitus epäillystä pahoinpitelystä Hämeenkadulla sijaitsevassa ravitsemisliikkeessä. Tapahtumapaikalla ilmeni, että 1990-luvulla syntyneelle Tamperelaismiehelle tuntematon mies oli tullut haastamaan riitaa ja varoittamatta tökännyt jollain sähkölaitteella vartaloon. Asianomistajalle oli aiheutunut tökkäisystä kipua ylävartaloon. Ravintolan järjestyksenvalvojat olivat ottaneet kiinni epäillyn tekijän. 1990-luvulla syntyneen paikkakuntalaisen miehen hallusta löydettiin sähkölamauttimen tapainen esine, jolla hänen epäiltiin tökkäisseen asianomistajaa. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja hänet kuljetettiin Tampereen poliisiasemalle. Tapahtunutta tutkitaan pahoinpitelynä ja vaarallisen esineen hallussapitona.

Lähde: Poliisin tiedote