Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Helsinki'

Kaksi seuruetta otti väkivaltaisesti yhteen yökerhossa ja jatkoi tappelua Narinkkatorilla | Poliisiuutinen 9.4.2018

Onnettomuus Mies Uhkaus Varkaus Huumausainerikos Pahoinpitely

Narinkkatorilla oli viime yönä aamuneljän aikaan kahden seurueen välinen tappelu. Todistajien ja pahoinpitelystä epäiltyjen mukaan tapahtumat alkoivat, kun seurueiden välille tuli riitaa yökerhossa Kampin kauppakeskuksessa. Tilanne kärjistyi käsirysyksi, ja järjestyksenvalvojat poistivat seurueet ravintolasta.

Tappelu jatkui pihalla, ja molemmin puolin lyötiin toisia nyrkeillä. Kaksi miestä kertoi poliisille, että toisessa seurueessa jollain oli puukko kädessä, minkä vuoksi he lähtivät juosten karkuun.

Poliisin tiedossa on kolmen pahoinpitelystä epäillyn henkilöllisyydet, mutta tappeluun osallistui myös muita tuntemattomaksi jääneitä henkilöä. Partio otti kiinni kaksi erittäin kiihtyneessä mielentilassa ollutta noin parikymppistä miestä, jotka käyttäytyivät aggressiivisesti vielä poliisinkin seurassa.

Miehen epäillään aiheuttaneen tulipalon Kallion kirjastossa

Sekavasti käyttäytyneen miehen epäillään sytyttäneen wc-tilojen paperitelineen ja roskakorin palamaan Kallion kirjastossa perjantaina iltapäivällä. Henkilökunta onnistui sammuttamaan palon.

Poliisi otti miehen kiinni ja vei hänet Pasilan poliisivankilaan vahingonteosta epäiltynä. Mies on myöntänyt teon poliisille.

Poliisi otti Kalliossa kiinni miehen, jonka repusta löytyi erilaisia epäiltyjä huumausaineita sekä murtovälineiksi sopivia tarvikkeita

Vartija näki sunnuntaina kerrostalon rappukäytävässä Kalliossa miehen, jonka hallussa oli pillereitä ja murtovälineiksi sopivia tarvikkeita. Mies poistui rappukäytävästä, ja vartija lähti hänen peräänsä. Mies pysähtyi, työnsi käden reppuunsa ja uhkasi suusanallisesti vartijaa.

Poliisipartio tavoitti miehen Vaasankadulta ja vei hänet Töölön säilytyssuojaan rikokselta ja häiriöltä suojaamiseksi. Miehen repusta löytyi muun muassa erilaisia epäiltyjä huumausaineita, nimilista, veitsiä ja sorkkarauta.

Miestä epäillään huumausainerikoksesta, vaarallisen esineen hallussapidosta, murtovälineen hallussapidosta sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta.

Lähde: Poliisin tiedote