Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Joensuu'

Perjantaina 13.4. päihtyneitä liikenteessä Joensuussa | Poliisiuutinen 14.4.2018

Mies Huumausainerikos Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Rattijuopumus Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Perjantaina klo 15.30 poliisipartio pysäytti Joensuun Suvikadulla henkilöauton, jota kuljetti 31-vuotias kontiolahtelainen mies. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumausainepikatesteri näytti positiivista amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Perjantaina klo 17 jälkeen hätäkeskukseen tuli useita ilmoituksia VT6:lla etelästä Joensuuta kohti vaarallisesti ajavasta henkilöautosta, joka oli ohitellut kovalla vauhdilla ja oli meinannut ajaa vastaantulevaa autoa päin. Poliisipartio tavoitti auton ja sai sen pysähtymään Karsikon rampin kohdalle. Kuljettajaksi osoittautui 57-vuotias kiteeläismies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 2,60 promillea. Mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

***

Huhtikuun aikana on murtauduttu Joensuun Kirkkokatu 3 -osoitteessa useaan häkkivarastoon. Torstaina 12.4. anastetuksi huomattiin mm. urheiluvälineitä, kuten valko-violetti Nordic Champion Carbon -keihäs (arvo 1100 euroa), violetti-oranssi Nemeth-keihäs (arvo 990 euroa), valko-sininen Nordic Orbit carbon -keihäs (arvo 1100 euroa), valko-punainen Nordic Airglider -keihäs (arvo 1200 euroa). Urheilukeihäät on oletettavasti kuljetettu pois paikalta myös anastetussa 270cm-pituisessa sinisessä keihäsputkessa, jossa iso Nordig-logo. Rikoksen tekijä on toistaiseksi tuntematon. Poliisi pyytää ilmoittamaan tapahtumasta havaintoja sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 029 5415232 tai päivystykseen 029 5415320 ma-pe klo 08-1615.

Lähde: Poliisin tiedote