Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Salo'

Erilaisin astaloin varustautunut mieskolmikko selvitteli välejään Salossa | Poliisiuutinen 15.4.2018

Huijaus Pahoinpitely

Kolme miestä selvitteli välejään Salon Moisiossa lauantai-illalla kello 6:n jälkeen. Ilmeisesti velka-asiaan liittyvä tapaaminen muuttui välittömästi fyysiseksi yhteenotoksi.
Halikkolainen mieshenkilö oli mennyt sovitun mukaisesti tapaamaan salolaismiestä, joka oli saapunut paikalle toisen mieshenkilön kanssa. Salolaismies oli välittömästi käynyt tönien halikkolaismiehen kimppuun. Tilanne oli edennyt iskujenvaihdoksi, ja välikohtauksen yhteydessä ilmeisesti kaikki tilanteeseen osallistuneet miehet ovat käyttäneet myös erilaisia välineitä toisiaan vastaan.
Poliisipartio tavoitti riidan osapuolet tapahtumapaikalta. Osapuolten kertomukset tapahtumien kulusta olivat hyvin ristiriitaisia. Poliisi taltioi heidän jäljiltään tapahtumapaikan lähistöltä muunmuassa 2 veistä ja nyrkkiraudan.
Halikkolaismies kuljetettiin ambulanssilla ensiapuun hänen käteensä tuleen syvän haavan vuoksi. Isompia vammoja välikohtauksessa ei kuitenkaan ehtinyt syntyä. Kaikki kolme miestä ovat kiinniotettuna; he ovat paikalliselle poliisille entuudestaan tuttuja lukuisiin erilaisiin rikoksiin liittyen.

------------------------------

Kaverusten illanvietto päättyi pahoinpitelyyn Salossa

Kaksi virolaismiestä oli ollut viettämässä ravintolailtaa salolaisravintolassa. Yhden aikoihin yöllä ravintolasta poistuttuaan miesten välille oli syntynyt sanaharkkaa. Toinen miehistä oli kaatanut riitakumppaninsa maahan ja alkanut lyömään maassa makaavaa nyrkein kasvoihin ja ja muualle pään alueelle.
Uhri sai välikohtauksessa ruhjeita eri puolille kasvojaan; hän oli kuitenkin haluton hakeutumaan hoitoon vammojensa vuoksi. Molemmat osapuolet olivat vaitonaisia tapahtumasta ja sen syistä.

Lähde: Poliisin tiedote