Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Porvoo'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 8.2.2016 | Poliisiuutinen 8.2.2016

Varkaus Ilkivalta Huumausaineen käyttörikos Kotirauhan rikkominen Rattijuopumus

Vantaan alue

Varkaus

Vantaa, Myyrmäki, 7.2.2016, klo 12.45

Myyrmannin kauppakeskuksen liikkeessä vuonna 1992 syntynyt mies anasti urheilukassiin laittamalla Playstation 3 pelikonsolin ja pelejä. Vartijat ottivat miehen kiinni ja noin 260 euron arvoiset tuotteet saatiin myyntikuntoisina takaisin. Miehellä oli vuoden aikana 23 aikaisempaa näpistystä, joista 8 kappaletta vuoden 2016 puolella.

Rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos

Vantaa, Koivukylä, 7.2.2016, klo 14.30

Viitakujalla poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastusta varten. Vuonna 1984 syntynyt naiskuljettaja puhalsi alkometriin tulokseksi nolla promillea. Hänelle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Kuljettaja käytettiin verikokeessa.

Porvoo, Loviisa, Sipoo, Askola, Myrskylä ja Lapinjärvi

Törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

Sipoo, Box, 07.02.2016 klo 23:51

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen partio pysäytti Boxissa ajoneuvon tarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljettanut mies puhalsi tarkkuusalkometriin tulokseksi 0.93 mg/l ja hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yritys, kotirauhan rikkominen

Porvoo, Veckjärventie, 08.02.2016 klo 04.34

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtäväksi mennä tehtävälle, missä talon asukas oli herännyt ulkoa tulleeseen kolinaan ja hän oli huomannut tuntemattoman henkilön kolistelevan hänen ulko-ovellaan. Ovea kolistellut mies oli paennut paikalta ilmoittajan ajoneuvoon ja edelleen siitä läheiseen metsikköön. Paikalle tullut poliisi löysi metsiköstä piileskelevän mieshenkilön. Tapahtumapaikalle oli hälytetty myös poliisikoirapartio, joka jäljestyksen päätteeksi tapasi toisen mieshenkilön. Molemmat miehet kuljetettiin kiinniotettuina Porvoon poliisivankilaan. Poliisi jatkaa asian selvittelyä.

Hyvinkää ja Nurmijärvi

Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja varkaus

Hyvinkää, Yli-Anttilantie 7.2.2016 klo 9.20

Parikymppinen ajo-oikeudeton nainen ajoi huumaantuneena henkilöautolla Hyvinkäällä. Poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastaakseen sen kuljettajan ajokunnon. Autoa ajanut nainen puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Hänet oli aiemmin määrätty ajokieltoon. Kuljettaja käytettiin verikokeessa. Auton sisätilassa oli anastetuksi epäiltyä tavaraa. Autossa oli kaksi matkustajaa. Kaikki kolme otettiin kiinni kuulusteluja varten.

Lähde: Poliisin tiedote