Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Kouvola'

Rattijuoppojen yö Kouvolassa | Poliisiuutinen 27.4.2018

Mies Huumausainerikos Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Rattijuopumus

Torstai 26.4.2018 kello 22 partio pysäytti henkilöauton Koriantiellä ja mieskuljettaja antoi positiivisen huumepikatestin.

Perjantain puolella kello 00.35 samainen partio pysäytti auton, jonka naiskuljettaja antoi myös positiivisen huumepikatestin. Molempia kuljettajia epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kello 02.04 samainen tehopartio sai hälytyksen Utin ABC-asemalta Kouvolan suuntaan lähteestä autosta, jonka kuljettaja vaikutti päihtyneeltä. Auto tuli partiota vastaan vt 6:lla ja auto pysäytettiin, jolloin mies kuljettajan paikalta siirtyi takapenkille.Mies puhalsi 1,82 promillea ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Kello 06.55 partio sai ilmoituksen autosta, mikä olisi osunut tolppaan ja kuski olisi humalassa.Partio saapui Salpausselänkatu 32 kohdalle, jossa tuntomerkkeihin sopiva mies oli vaurioituneen auton vieressä. Mies puhalsi 1,96 promillea ja seulonta-alkometrin tulos oli 1,33mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisin tiedote