Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 28.4.2018 | Poliisiuutinen 28.4.2018

Onnettomuus Mies Nainen Varkaus

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 28.4.2018

Vantaan alue

Polkupyörän lukon varkaus

Vantaa, Ojalehdonkuja, 27.4.2018 klo 10:45

Vantaalla vuonna -89 syntynyt paikkakuntalainen mies jäi kiinni yrittäessään anastaa kaupasta polkupyörän lukitsemiseen ja polkupyörävarkauksien ehkäisemiseen tarkoitettua u-lukkoa. Vartijat olivat huomanneet tapauksen ja ottaneet miehen kiinni. Mies oli piilottanut kaupasta ottamansa vahaan kahdeksan euron arvoisen lukon paitansa sisään. Motiiviksi teolleen mies kertoi yksinkertaisesti, että tarvitsi lukkoa ja meni sen vuoksi hakemaan sitä kaupasta.

Koska miestä on jäänyt vuoden aikana kiinni jo alun toistakymmentä kertaa kiinni näpistämisestä, asiaa ei voitu käsitellä enää pelkästään poliisin määräämällä sakolla, vaan mies tuotiin poliisiasemalle kuulusteluihin ja asia menee aikanaan syyttäjälle syyteharkintaan.

Liikennevahinko poliisiaseman pihalla

Vantaa, Kielotie 21, 27.4.2018 klo 14:15

Poliisiaseman pihalla tapahtui Vantaalla perjantaina iltapäivällä liikennevahinko, jossa peruuttamassa ollut henkilöauto töytäisi pyörätuolissa istuneen mieshenkilön kumoon. Pyörätuoli käyttävä keski-ikäinen mies oli ollut poliisiaseman pääoven rappusten läheisyydessä odottamassa taksia, kun autoaan pihassa kääntänyt keski-ikäinen, poliisiasemalla asioinut nainen töytäisi hänet vahingossa kumoon peruuttaessaan hiljaisella nopeudella ajoneuvoaan. Pyörätuoli vahingoittui onnettomuudessa ja maahan kaatunut mies kertoi satuttaneensa hieman olkapäätään.

Huomattava ylinopeus Vantaalla

Vantaa, Vanha Porvoontie, 27.4.2018 klo 15:40

Poliisipartio oli suorittamassa nopeusvalvontaa Vanhalla Porvoontiellä perjantaina iltapäivällä, kun mittauspaikan ohitti henkilöauto huomattavalla ylinopeudella. Autolle mitattiin tutkalla nopeudeksi 112 km/h paikassa, jossa on voimassa nopeusrajoitus 50 km/h. Autoa kuljettaneella keski-ikäiselle ulkopaikkakuntalaisella miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta, joten häntä epäillään törkeän liikenneturvallisuuden lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Järvenpään ja Hyvinkään alue

Varkaus kuntosalilla

Tuusula, Isokiventie 2, 26.4 - 27.4.2018 klo 21:15 - 6:00

Kuntosali Crossfit Tuusulan tiloihin murtauduttiin ja tiloista anastettiin omaisuutta, mm. salin juoma-automaatti oli murrettu auki ja sieltä anastettu juomaa ja rahaa.

Porvoon ja Loviisan alue

Peräänajo Porvoossa

Porvoo, Mäntsäläntie 27.4.2018 kello 12.23

Vuonna -93 syntynyt nainen oli kääntymässä Mäntsäläntieltä vasemmalle, Haksintielle, kun takaa tullut vuonna -48 syntynyt mies ajoi kuljettamallaan henkilöautolla pysähtyneen henkilöauton perään. Tapahtumahetkellä törmänneen ajoneuvon vauhti oli kuljettajan arvion mukaan rajoitusten mukainen 80km/h. Kuljettaja kertoi, ettei ollut havainnut kaistalle pysähtynyttä autoa, vaan törmäsi siihen jarruttamatta. Törmänneen ajoneuvon kuljettaja loukkaantui ja hänet toimitettiin sairaalaan jatkohoitoon. Pysähtyneen ajoneuvon kuljettaja oli viimeisillään raskaana ja hänkin lähti sairaalaan tarkastettavaksi. Törmännyt ajoneuvo tuhoutui keulastaan täysin. Pysähtynyt ajoneuvo vaurioitui takaosastaan. Alkoholilla ei epäillä olevan osuutta onnettomuuteen. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisin tiedote