Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Päihtynyt kuljettaja Vantaalla, murto ja autovarkaus Sipoossa, häiriköintiä Porvoon keskustassa | Poliisiuutinen 4.5.2018

Mies Nainen Uhkaus Varkaus Häiriköinti Huumausainerikos Pahoinpitely Rattijuopumus

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 4.5.2018

Vantaan alue

Rattijuopumus

Vantaa, Asolanväylä, 4.5.2018 klo 1:30

Poliisi sai perjantaina yhden jälkeen yöllä ilmoituksen Tuusulanväylällä ajaneesta epäillystä rattijuoposta. Ilmoittaja kertoi seuraavansa henkilöautoa, joka heittelehtii kaistallaan ja jonka ajonopeus vaihtelee huomattavasta.

Poliisi pysäytti kyseisen ajoneuvon Vantaalla Koivukylässä ja autoa kuljettaneelle nuorelle paikkakuntalaiselle naiselle tehtiin puhalluskoe. Kokeen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan ja kuljettaja vietiin poliisilaitokselle tarkkuusalkometrin kokeeseen. Sen tulos oli 0,83 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Porvoon ja Loviisan alueet

Törkeä varkaus ja moottorikulkuneuvon käyttövarkaus

Sipoo, Västerskog 3.5.2018 kello 8:30 - 15:30

Omakotitaloon murtauduttiin päivän aikana. Sisälle taloon oli päästy murtamalla ovi auki. Sisältä oli anastettu mm käteistä rahaa sekä henkilöauton avaimet. Auto oli ollut omakotitalon pihalla pysäköitynä, mistä se otettiin luvatta käyttöön sisältä talosta anastetuilla avaimilla. Kyseinen auto on Mercedes Benz C 200, vuosimalliltaan 2015 ja väriltään harmaa. Sen rekisteritunnus on TZP-870.

Pahoinpitely, virkamiehen vastustaminen ja huumausaineen käyttörikos

Porvoo, keskusta 3.5.2018 kello 17:25

Päihtynyt, vuonna -92 syntynyt mies oli aiheuttanut häiriötä ja riehunut aggressiivisena Lundinkadulla. Mies oli lyönyt ja potkinut toista miestä päähän siten, että tämän silmäkulmaan tullut haava vaati tikkejä sairaalassa. Poliisipartion tullessa paikalle oli ambulanssi hoitamassa loukkaantunutta. Partio laittoi epäillyn poliisiauton takatilaan, missä yhteydessä hän uhkasi poliisia ja vartijoita tappamisella sekä rikkoi poliisiautoa potkimalla. Miehen hallusta löytyi jäämiä epäillystä huumaus-aineesta. Mies otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelystä ja toimitettiin poliisivankilaan.

Lähde: Poliisin tiedote