Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Rattijuoppoja liikkeellä Itä-Uudellamaalla | Poliisiuutinen 13.5.2018

Mies Huumausainerikos Rattijuopumus

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 13.5.2018

Vantaan alue

Palonsyyn tutkinta

Vantaa, Koivukylä, 12.5.2018, 19.35

Koivukylänväylällä henkilöauto syttyi ajaessa palamaan. Kuljettaja oli havainnut savun tulevan auton alta ja hän pysäytti auton. Tuli yltyi nopeasti, ikkunat räjähtelivät ja savu oli sankkaa. Paikalle tullut palokunnan yksikkö vaahdotti auton. Palon syy jäi toistaiseksi pimentoon. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Auto oli katsastettu edellisellä viikolla.

Porvoo

Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja kulkuneuvon luovuttaminen juopuneelle

Porvoo, Teollisuustie 24, 13.5.2018 klo 00.54

Paikkakuntalainen noin 30-vuotias poliisin hyvin tuntema mies on tavoitettu liikenteessä päihtyneenä ja ilman ajo-oikeutta. Kuljettaja oli päihtynyt huumausaineista ja hänen ajo-oikeutensa oli vanhentunut. Matkustajana ollut auton omistaja oli luovuttanut omistamansa auton kuljettajan käyttöön ja syyllistyi siten myös itse rikokseen.

Tuusula

Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvorikkomus ja kulkuneuvon luovuttaminen juopuneelle

Tuusula, Koulutie 10-16, 12.5.2018 klo 21.38

Itä-Uudenmaan poliisipartio päätti pysäyttää edessään ajavan henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. Kuljettajana toiminut vuonna -84 syntynyt mies puhalsi nollat poliisin seulonta-alkometriin, mutta hänen käytöksensä vaikutti päihtyneeltä. Poliisi teki kuljettajalle huumepikatestin ja se osoittautui positiiviseksi amfetamiinille.

Henkilöautossa oli edelleen nastarenkaat alla eikä kuljettajalla ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Kyydissä autossa oli auton omistaja, jota epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Lähde: Poliisin tiedote