Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Jyväskylä'

Vahingontekijöitä Sisä-Suomessa | Poliisiuutinen 17.5.2018

Mies Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Rattijuopumus Vahingonteko

Jyväskylässä Seppälässä hieman yli 60-vuotias mies ajoi autolla päihtyneenä ojaan keskiviikkona klo 18.13. Ilmoittajan mukaan auto kääntyi Palokan suunnasta Ukonniementielle, jossa auto kääntyi suoraan kevyenliikenteenväylälle ja siitä edelleen rakennustyömaalle. Auto ajoi työmaalla ojaan auton jäädessä ojaan kiinni. Poliisi puhallutti kuljettajan tuloksella 1,15 mg/l. Auton keulaan tuli ojaanajossa pieniä vaurioíta ja rengas tyhjentyi. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lempäälässä henkilöautoa kolhittu S-marketin pysäköintipaikalla keskiviikkona klo 19.15-19.30 välillä. Autoilija oli jättänyt auton pysäköintiruutuun ja palattuaan autolle havaitsi, että auton vasempaan takakulmaan oli törmätty toisella autolla. Poliisipartio tarkasti auton vaurion ja totesi, että siihen oli törmätty ja siihen oli jäänyt vaaleaa maalia. Tekijää ei toistaiseksi tavoitettu.Tapahtunutta tutkitaan liikennerikkomuksena.

Keskiviikkoiltana klo 21.55 hätäkeskukseen tulleen ilmoituksen mukaan Jyväskylässä Ihantolantiellä sijaitsevan ravintolan keittiössä oli häirikkö, joka ei suostu poistumaan. Myöhemmin tulleen ilmoituksen mukaan henkilö oli alkanut käyttäytyä aggressiivisesti ja heittelemään kiviä. Selvisi, että mies oli rikkonut kaksi ovenlasia ja kaksi toimiston ikkunaa isoja kiviä heittelemällä. Poliisipartio tavoitti epäillyn lähistöltä ja otti tämän kiinni vahingontekoon epäiltynä

Lähde: Poliisin tiedote