Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Polvijärvi'

Hirvikolari Polvijärvellä | Poliisiuutinen 8.2.2016

Onnettomuus

Polvijärveläinen 29-vuotias mies oli törmännyt hirveen pakettiautolla maanantaina kello 6.50 Kaavintiellä Polvijärvellä, noin 100 metriä ennen Partalantien risteystä Polvijärven keskustan suuntaan ajaessaan. Pakettiautosta oli vaurioitunut oikea umpio, oikea peili ja rekisterikilpi. Hirvi oli jatkanut törmäyksen jälkeen matkaa tulosuuntaansa. Hirvimiehet olivat lähteneet jäljittämään hirveä. Henkilövahinkoja ei ollut tullut.

Venäläinen puoliperävaunuyhdistelmä oli ollut nousemassa mäkeä ylös Joensuun Enon Kuusijärventiellä maanantaina kello 10, kun rinteessä yhdistelmä oli alkanut sutimaan ja oli lähtenyt luisumaan mäkeä alas. Yhdistelmä oli tukkinut koko tien jääden poikittain tielle. Paikalle saapuneen hiekoitusauton ja hiekan avulla yhdistelmään ei oltu saatu takaisin tielle. Yhdistelmään yritetään irrottaa lumipenkasta, kun paikalle saadaan sopivaa hinauskalusto.

Myymäläauto oli suistunut vastaantulevien kaistan yli joen rantapenkkaan Outokummussa, Rikkarannantiellä maanantaina kello 11.05. Ambulanssimiehistö oli vienyt myymäläauton kuljettajan tarkistettavaksi. Myymäläauto oli vaurioitunut muun muassa etuosasta ja alustasta. Tie oli ollut tapahtumapaikalla erittäin liukas.

Lähde: Poliisin tiedote