Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Sodankylä'

Sodankylässä 3 ulosajoa maanantaipäivällä | Poliisiuutinen 8.2.2016

Maahanmuuttaja Onnettomuus Mies

11.20 aikaan suistui Sodankylästä etelään matkalla ollut täysperävaunu betonielementteineen ajosuunnassaan vasemmalle ojaan pysyen pyörillään. Tilanteessa ei tullut henkilövahinkoja, mutta ainekset vakavammallekin vahingolle olivat olemassa, mutta onneksi samaan aikaan ei ollut muuta liikennettä. Kuljettaja puhalsi nollat. Hänet vietiin tarkastettavaksi Lapin Keskussairaalaan.

11.56 aikaan suistui ulkomaalaisen miehen kuljettama henkilöauto Seipäjärventiellä ojaan aikoessaan kääntyä oikealle pihatienliittymästä. Auton nopeus oli tuossa vaiheessa alhainen, mutta jarruttaessa auto puski suoraan osuen oikealle puolelle penkkaan tien liittymässä. Kuljettajana toiminut mies puhalsi nollat alkometriin. Kuljettaja ja matkustaja eivät loukkaantuneet.

16.15 Sodankylän eteläpuolella ennen taajamaa suistui ulkomaalaisen miehen kuljettama täysperävaunu ajosuunnassaan oikealle ojaan. Mies oli ajanut tien oikeaa laitaa kohti Sodankylää, kun auton oikeanpuoleisten renkaiden alla oli luminen reuna pettänyt. Mies puhlasi nollat. Ei henkilövahinkoja.

Koko päivän vallinut leuto ilma ja vesitihku liukasti 4- tien erittäin vaaralliseksi.

Lähde: Poliisin tiedote