Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Tampere'

Sisä-Suomen keskiviikkoillassa tapahtunutta | Poliisiuutinen 19.7.2018

Mies Huumausainerikos Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Rattijuopumus

Jyväskylässä keskiviikkona ennen klo 18 Hätäkeskukselle tulleen ilmoituksen mukaan Petäjävedeltä lähestyi auto heittelehtien Keuruuntietä Jyväskylään päin. Auto tuli poliisipartiota vastaan Keuruuntiellä. Auton kuljettajaksi osoittautui 44-vuotias naishenkilö, jolle puhalluskokeen tulos näytti törkeää rattijuopumusta. Auton tuulilasi oli rikki, vasen taustapeili roikkui, puskurissa oli jälkiä, rekisterikilpi roikkui ja oikean takarenkaan pölykapseli oli rikki. Poliisipartiolle ei selvinnyt onko autolla törmätty johonkin. Toistaiseksi naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet käytettiin verikokeessa.

Tampereen Hervannassa hieman alle 60-vuotias mieshenkilö asioi keskiviikkona klo 19.30 päivittäistavarakaupassa Kylmäsuonkadulla. Hän otti hyllystä kuusi lonkeroa ja laittoi ne reppuunsa. Mies poistui kassalinjojen ohi maksamatta tuotteita. Selvisi, että miehellä oli aiempia anastusrikoksia seitsemän kappaletta vuoden sisään. Miestä epäillään näpistyksestä.

Hätäkeskus sai ilmoituksen Tampereella Pispalantien ja Porintien risteyksessä epämääräisesti ajavasta henkilöautosta, joka oli ajanut läpi kaksista punaisista liikennevaloista. Poliisipartio tapasi auton Pirkkalassa Pyhäjärventiellä, missä auto kiemurteli omalla kaistallaan. Auton kuljettaja vaikutti silminnähden päihtyneeltä ja huumepikatesti näyttikin positiivista. Auton mieskuljettaja käytettiin verikokeessa ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Hätäkeskus sai keskiviikkona klo 20.15 aikaan ilmoituksen aggressiivisesti käyttäytyvästä miehestä Tampereen Keskustorilla. Poliisipartio tapasi paikalla kaksi miestä maassa makaamassa. Toisella miehistä oli hallussaan maastopyörä, joka ilmeni anastetuksi. Selvisi myös, että toinen miehistä oli juuri luovuttanut pyörän olutta vastaan. Mieskaksikko kuljetettiin Tampereen poliisilaitokselle asian selvittämistä varten. Miehiä epäillään varkaudesta.

Lähde: Poliisin tiedote