Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Joensuu'

Ponttoonilaituri anastettu Joensuun Hammaslahdessa ym. Pohjois-Karjalasta | Poliisiuutinen 19.7.2018

Nainen Varkaus

13.7 - 17.7 välisenä aikana oli anastettu Joensuun Hammaslahdessa Pyhäselän rannalla Nivassa sijaitsevan maapaikan rannasta ponttoonilaituri. Maapaikka sijaitsee Nivan uimarannan vieressä.

Ponttoonilaituri oli ankkuroitu. Laiturin omistaja epäilee, että laituri on anastettu uittamalla, koska rannassa ei ole näkyvillä ajoneuvon/perävaunun jälkiä. Laiturissa on 3 kpl 3,1 metrin pituisia putkiponttooneita, runko on painekyllästettyä puuta ja kävelysilta on neliön muotoinen.

Havaintoja tekijöistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08 - 16.15.

_______

Keskiviikkona 18.7 klo 20.19 oli yritetty anastaa henkilöauto Joensuun Pilkon Citymarketin P-paikalla. Anastus oli keskeytynyt omistajan saapuessa paikalle ja tekijä oli poistunut häntä P-paikalla odottaneeseen henkilöautoon. Epäilty tekijä on poliisin tiedossa ja poliisi jatkaa asian tutkintaa moottorikulkuneuvon käyttövarkauden yrityksenä.

_______

Keskiviikkona klo 17.30 Marjasalontiellä Joensuussa epäillään henkilöauton kuljettajan autoilleen huumausaineen vaikutuksen alaisena. Alkometrimittaus osoitti kuljettajana toimineelle 39-vuotiaalle joensuulaisnaiselle nollatulosta, mutta puheen sammaltamisen vuoksi hänelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Nainen toimitettiin verikokeisiin ja kliinisiin testeihin asian varmentamiseksi.

Lähde: Poliisin tiedote