Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Tampere'

Murtomiehet liikkeellä Tampereella | Poliisiuutinen 24.7.2018

Mies Nainen Varkaus Häiriköinti Huumausainerikos Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Rattijuopumus Törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Tampere 16:46. Reposuonkadulla partio tarkasti häiriötä aiheuttaneen naisen kantamuksia. Kassista löytyi käsivalaisimen mallinen toimintakuntoinen sähkölamautin, pippurisumutin sekä kääntöveitsi. Nainen otettiin kiinni rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Rikosilmoitus kirjattiin lievästä ampuma-aserikoksesta, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja vaarallisen esineen hallussapidosta.

Ylöjärvi klo 19:05. Poliisipartio tarkasti Ylöjärven Metsäkylässä Heinitiellä henkilöauton, jonka keski-ikäistä mieskuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autosta oli hetkeä aiemmin tullut yleisöilmoitus, jonka mukaan sen liikehdintä kaistallaan oli ollut heittelehtivää. Puhalluskokeen tulos kuljettajalle oli 0 promillea, mutta alustava huumetesti näytti amfetamiinille positiivista. Mies vietiin verikokeisiin.

Jyväskylä klo 21.11. Tapionkadulla sijaitsevan marketin edustalla pahoinpideltiin 1950-luvulla syntynyttä miestä. Asianomistaja sai kasvoihinsa turvotusta ja verenvuotoa. Asianomistaja tunsi tekijän, joka oli poistunut paikalta. Häntä ei tavoitettu. Teosta epäillään 1970-luvulla syntynyttä paikkakuntalaista miestä.

Tampereen Kuntokadulla sijaitsevaan liikuntakeskukseen murtauduttiin klo 01.50 tiistaina aamuyöllä. Anastetusta omaisuudesta ei tällä hetkellä ole tarkempaa tietoja.

Kangasalantiellä Tampereen Vehmaisissa sijaitsevaan markettiin yritettiin murtautua klo 03.00 aikaan. Paikalta on havainto jalkaisin liikkeellä olleesta miehestä, joka oli juossut kohti Kangasalantien alittavaa kevyenliikenteenväylän alikulkua. Asiaan saattaa liittyä myös moottoripyöräilijä, joka on em. havainnon jälkeen lähtenyt Vehmaisten koulun tuntumasta voimakkaasti kiihdyttäen Leinolaa kohti.

Vihjeitä ja havaintoja molemmista Tampereen varkaustapauksiin liittyvistä asioista ja alueilla tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä sekä ajoneuvoista voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Lähde: Poliisin tiedote