Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Joensuu'

Hirvikolari Tohmajärvellä | Poliisiuutinen 26.7.2018

Onnettomuus Nainen Varkaus

Henkilöauto ja hirvi olivat kolaroineet valtatie kuudella Tohmajärven Tikkalassa keskiviikkona kello 23.05. Joensuulainen nainen oli ajanut henkilöautolla Joensuun suuntaan, kun Tikkalan suoralla noin 200 metriä nopeusnäyttötaulusta Joensuun suuntaan, oli tullut hirvi tielle. Törmäyksen jälkeen hirvi oli jatkanut matkaansa metsään. Hirvimiehet lähteneet jäljittämään mahdollisesti loukkaantunutta hirveä. Henkilövahinkoja ei ollut tullut, henkilöautoon oli tullut peltivaurioita.

Liperin Ylämyllyltä Ylämyllyntien varrelta sijaitsevan kiinteistön pihalta oli anastettu kuljetin ja sähkömoottori keskiviikkona kello 17 jälkeen. Tapahtumasta oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Poliisipartio oli poliisille tulleen vihjeen perusteella tavoittanut ja ottanut kiinni teosta epäillyt, espoolaisen miehen ja kolme liperiläistä miestä Liperin Vaiviosta. Tapahtunutta tutkitaan muun muassa varkautena. Anastettu omaisuus oli palautettu asianomistajalle.

Kiteen Kesälahdella, valtatie kuuden itäpuolella, Ylä-Kousajärven lähistöllä, hiekkakuopalla oli palanut käyttökelvottomaksi punainen Opel-merkkinen henkilöauto keskiviikkona noin kello 22. Pelastuslaitos oli käynyt sammuttamassa palon.

Liperin Ylämyllyn Kerkontieltä, talon pihasta, oli anastettu koivu- ja lehtipuurankaa keskiviikkona kello 7 ja kello 12 välisenä aikana.

Mahdollisia havaintoja autopaloon ja puiden anastukseen liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15

Lähde: Poliisin tiedote