Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Joensuu'

Pakettiauton ja polkupyöräilijän kolari Joensuussa | Poliisiuutinen 26.7.2018

Onnettomuus Varkaus

Pakettiauto ja polkupyöräilijä olivat kolaroineet Joensuun Penttilässä, Penttilänkadun ja Vanharaitin risteyksessä, torstaina kello 9.30. Toinen osallinen oli ajanut pakettiautolla Penttilänkatua Itärannan suunnasta ja toinen osallinen oli ajanut polkupyörällä Vanharaittia Niinivaaran suunnasta Penttilänkadun suuntaan. Ambulanssimiehistö oli kuljettanut polkupyöräilijän keskussairaalan tarkistettavaksi. Polkupyörä oli vahingoittunut ajokelvottomaksi. Henkilöauton etuosaan oli tullut lievät vauriot.

Joensuun Marjalasta venepaikalta oli anastettu soutuvene sekä siinä ollut lukittu perämoottori lauantain 21.7. kello 00.30 ja keskiviikon 25.7. kello 19 välisenä aikana. Vene on väriltään vaalean sininen ja suippoperäinen soutuvene ja perämoottori on nelihevosvoimainen. Veneessä oli ollut pelastusliivi, punainen muovinen polttoainetankki, airot kiinnikkeineen, kaksi plaanaria, vieheitä ja taitettava tuoli.

Joensuun Enon Revonkylässä sijaitsevalla tanssilavalla oli sotkettu paikkoja, tanssilavan viereen istutettu Suomi 100-vuotta juhlakuusi oli revitty irti maasta ja heitetty metsään. Vieressä olevan Revonkylän sankarivainajien muistomerkin ympäri oli laitettu metalliverkko, joka oli todennäköisesti otettu lähellä olevasta metallinkeräyslavalta. Nämä ovat tapahtuneet keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisin tiedote