Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Kerava'

Rattijuoppoja Itä-Uudellamaalla | Poliisiuutinen 9.2.2016

Maahanmuuttaja Mies Varkaus Huumausainerikos Rattijuopumus

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 9.2.2016

Vantaan alue

Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta

Vantaa, Hämeenkylä, 9.2.2016, klo 02.00

Hätäkeskus sai ilmoituksen epäillystä rattijuoposta. Maissikujan parkkialueella poliisipartio tarkisti henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin tulokseksi 0,38 promillea. Hänelle suoritettu huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille. Kuljettajalla ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta ja hänet käytettiin verikokeessa.

Varkaus

Vantaa, Päiväkumpu, 5.2.-8.2.2016

Viikonlopun aikana Päiväkummussa sijaitsevalta työmaalta anastettiin polttoainesäiliöstä noin 5000 litraa polttoöljyä. Säiliö oli lukitussa työmaakontissa. Poliisi suoritti paikalla teknistä tutkintaa.

Porvoo, Loviisa, Sipoo, Askola, Myrskylä ja Lapinjärvi

Rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos

Porvoo, Veckjärvi 8.2.2016 klo 22.15

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Vanhalla Veckjärventiellä tarkastusta varten. Ajoneuvon kuljettajalle tehtiin huumepikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Lisäksi kuljettajalla oli voimassa ajokielto. Ajoneuvoa kuljettanut vuonna -83 syntynyt mies kuljetettiin Porvoon sairaalaan verikokeisiin ja kliinisiin testeihin.

Hyvinkää ja Nurmijärvi

Rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos

Nurmijärvi, Urttilantie 8.2.2016 klo 20

Poliisi pysäytti Urttilantiellä kuorma-auton kuljettajan ajokunnon tarkastamista varten.

Kuljettajaksi osoittautui -86 syntynyt Nurmijärveläinen mieshenkilö. Hänellä ei ollut esittää mitään ajo-oikeutta ja hän oli lisäksi ajokiellossa.

Hän puhalsi poliisin alkometriin 0.00o/oo ja hänelle tehtiin drug wipe testi, joka osoitti positiivista amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille.

Rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikos

Hyvinkää Uudenmaankatu 9.2.2016 klo 2.47

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen partio päätti pysäyttää Uudenmaankatua Vehkojalle päin menevän henkilöauton, kuljettajan ajokunnon tarkistamista varten.

Ajoneuvon kuljettajaksi selvisi -94 syntynyt paikkakuntalainen mies, jolla ei ole suomalaista ajo-oikeutta. Hänellä oli 13 aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.

Hän puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0.00 o/oo sekä hänelle tehtiin DrugWipe-huumepikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Ajoneuvoon tehdyssä paikanetsinnässä löydettiin vähäinen määrä epäiltyä amfetamiinia.

Järvenpää, Mäntsälä, Kerava, Tuusula, Pornainen ja Pukkila

Törkeä rattijuopumus

Kerava, Porvoonkatu, 8.2.2016 klo 23:05

Poliisipartio pysäytti myöhään maanantai-iltana Keravalla ulkomaan kilvissä olevan henkilöauton tarkastusta varten ja puhallutti auton kuljettajan. Puhalluskokeen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan ja mies vietiin poliisiasemalle asian selvittämistä varten. Poliisiasemalla suoritetun tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,97 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Autoa kuljettanutta ulkomaalaistaustaista miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisin tiedote