Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Tampere'

Arki-illan aherrusta | Poliisiuutinen 3.8.2018

Onnettomuus Mies Nainen Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Rattijuopumus

Kello 20.01 tuli hätäkeskukseen ilmoitus liikennevahingosta Koulukujalla Parkanossa. Poliisipartio meni paikalle ja tapahtumat selvitettiin osallisten kertomana. Koulukujalla sijaitsevan koulun pihasta ajoi tielle huomattavalla nopeudella henkilöauto. Samaan aikaan Koulukujaa vasemmalta lähestyi toinen henkilöauto, jonka eteen pihasta tullut ajoneuvo ajoi. Koulukujaa kulkeneen ajoneuvon kuljettaja oli jarruttanut, mutta jarrutuksesta huolimatta toinen ajoneuvo osui sen takakulmaan. Törmäyksen jälkeen pihasta tullut ajoneuvo päätyi sivuluisussa tien toisella puolella olevalle pysäköintialueelle. Kolarista selvittiin peltivaurioilla. Koulun pihasta tulleen ajoneuvon kuljettajalle, vuonna -99 syntyneelle naiselle, kirjattiin sakko liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kello 20.23 ilmoitettiin, että Jyväskylässä Syöttäjänkadulla sijaitsevassa marketissa oli jäänyt kiinni näpistelijä. Vuonna 1974 syntynyt mies oli laittanut taskuunsa suklaapatukoita ja poistunut myymälästä niitä maksamatta. Poliisipartio kirjasi miehelle sakon näpistyksestä.

Kello 20.25 poliisi sai tehtävän Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevaan tavarataloon. Vuonna 1964 syntynyt mies oli jäänyt kiinni myymälävarkaudesta. Mies oli anastanut makeisia taskuunsa piilottamalla ja oli poistunut maksamatta niitä. Vartijat olivat ottaneet miehen kiinni kassalinjan jälkeen. Häntä epäillään näpistyksestä.

Kello 20.50 tuli ilmoitus myymälävarkaasta Tampereen Lielahdessa sijaitsevasta marketista. 30-vuotias nainen oli anastanut energiajuomatölkin kantaen sen kainalossaan kassalinjan yli. Naiselle kirjattiin sakko näpistyksestä.

Kello 21.57 poliisipartio pysäytti Koskenväylällä Jämsässä henkilöauton. Ajoneuvon kuljettajaksi osoittautui 1996 syntynyt mies. Hänelle suoritettiin puhalluskoe ja huumepikatesti. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kuljettaja vietiin verikokeelle huumausaineen määrittämiseksi. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineenkäyttörikoksesta.

Lähde: Poliisin tiedote