Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Vantaa'

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 19.8.2018 | Poliisiuutinen 19.9.2018

Onnettomuus Mies Varkaus Liikenneturvallisuuden vaarantaminen Rattijuopumus

Vantaan alue

Liikenneturvallisuuden vaarantaminen

Vantaa, Tuusulanväylä, 18.9.2018 klo 12:45

Vantaalla tapahtui Tuusulanväylällä Kehä 3:n liittymässä liikenneonnettomuus, jossa olivat osallisena moottoripyörä ja henkilöauto. Moottoripyörää kuljettanut vuonna -88 syntynyt mies kertoi, että hänen edelleen ajanut henkilöauto oli yllättäen jarruttanut voimakkaasti. Moottoripyöräilijä oli väistänyt vasemmanpuoleiselle kaistalle, mutta auto oli samaan aikaan vaihtanut kaistaa eikä moottoripyöräilijä ollut pystynyt estämään törmäystä. Motoristi loukkaantui onnettomuudessa.

Henkilöautoa kuljettanut vuonna -71 syntynyt Vantaalla asuva mies puolestaan kertoi, että hän oli ollut paikallaan ja vilkku kytkettynä päälle ja odottanut, että pääsisi vaihtamaan kaistaa.

Tapahtumalla on myös ulkopuolisia todistajia. Poliisi tutkii tapahtunutta, mutta tällä hetkellä molempia ajoneuvojen kuljettajia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Törkeä rattijuopumus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, ajoneuvorikkomus ja ajoneuvoverorikkomus

Vantaa, Trukkikuja, 18.9.2018 klo 14.15 - 14:30

Poliisi sai ilmoituksen henkilöautosta, jonka epävarmaan menoon useat sivulliset tienkäyttäjät olivat kiinnittäneet huomiota. Auto pysäytettiin Trukkikujalla ja autoa kuljettaneelle vuonna -73 syntyneelle järvenpääläismiehelle tehtiin puhalluskoe. Kokeen tulos ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Mies tuotiin poliisiasemalla asian selvittämistä varten ja hänelle tehtiin tarkkuusalkometrikoe, jonka tulos oli 0,85 milligrammaa alkoholia litrassa uloshengitysilmaa. Koska miehelle ei ollut ajo-oikeutta ja hänen autonsa oli katsastamaton eikä siitä ollut maksettu veroja, miestä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Järvenpään ja Hyvinkään alueet

Moottorikulkuneuvon käyttövarkaus

Kerava, Höyläkuja 6, 16.9 - 17.9.2018 klo 19:00 - 7:00

Höyläkuja 6 parkkipaikalta anastettiin Kawasaki-merkkinen moottoripyörä, jonka rekisteritunnus on CY-500.

Lähde: Poliisin tiedote