Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Tampere'

Poliisi kehottaa veneen omistajia Tampereen Teiskon alueella tarkastamaan omaisuutensa | Poliisiuutinen 3.10.2018

Varkaus

Poliisi on tänään rikostutkinnan yhteydessä takavarikoinut omaisuutta, jonka alkuperä on epäselvä. Tutkittavana on veneisiin kohdistuneita murtautumisia ja veneiden varastamisia. Omaisuutta on löytynyt sellaisista olosuhteista, että omaisuutta on syytä epäillä anastetuksi.

On mahdollista, että kaikki asianomistajat eivät ole vielä huomanneet, että heidän veneensä on anastettu, tai veneistään on anastettu omaisuutta. Tästä syystä poliisi kehottaa veneen omistajia tarkastamaan omaisuutensa, ja tekemään viipymättä rikosilmoituksen poliisille, jos huomaa joutuneensa rikoksen uhriksi. Nyt tiedossa ja tutkittavana olevat rikokset ovat tapahtuneet Tampereen Teiskon alueella.

Rikosilmoitus on kätevintä tehdä internetin välityksellä osoitteessa poliisi.fi. Rikosilmoituksen voi tehdä myös asioimalla lähimmällä poliisiasemalla.

Rikosilmoituksessa tulisi mahdollisimman tarkasti yksilöidä anastetun omaisuuden laatu, merkki, ja malli, sekä mahdolliset muut erityistunnisteet.

Esitutkinnassa on otettu kiinni kaksi henkilöä, joita epäillään varkausrikoksista. Poliisin hallussa on tällä hetkellä yksi Artekno-merkkinen soutuvene sekä sekalaisia kalastus- sekä veneilytarvikkeita.

Rikoksiin liittyvistä havainnoista voi ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi otsikolla "TEISKON VENEET".

Lähde: Poliisin tiedote