Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Helsinki'

Helsingin poliisilaitos järjestää ensi viikolla historiallisen konsertin | Poliisiuutinen 11.2.2016

Helsingin poliisilaitos järjestää ensi viikolla 190-vuotisjuhlansa kunniaksi kaksi konserttia, joissa sukelletaan helsinkiläisten historiaan 190 vuoden ajalta. Konserttiin on valittu musiikkikappaleita 190 vuoden varrelta ja kappaleet on sovitettu poliisisoittokunnan puhallinorkesterille. Solistina konsertissa esiintyy Laura Voutilainen.

Musiikin lisäksi konserteissa on tarjolla paljon visuaalisia elementtejä: Konsertin ajan lavalla esitetään näyttäviä kuvia ja tarinoita Helsingin poliisin ja helsinkiläisten historiasta.

- Tässä konsertissa on varmasti kaikille jotain, sillä esitämme konsertissa musiikkia 1800-luvun klassisista teoksista nykyhitteihin. Luvassa on Laura Voutilaisen hittien lisäksi muun muassa Sibeliusta, Madetojaa, Harmony Sistersiä, Dallapeetä, Laila Kinnusta ja Abbaa, kertoo ylikapellimestari Sami Ruusuvuori Helsingin poliisisoittokunnasta.

Konsertit järjestetään tiistaina 16.2. ja keskiviikkona 17.2. molempina päivinä klo 19.00 Savoy-teatterissa.

Lisätietoja konsertista, lipuista ja ilmoittautumisesta löytyy Lippupalvelun sivuilta osoitteesta http://www.ticketmaster.fi/search/?keyword=Helsingin+poliisisoittokunta+%26+Laura+Voutilainen&CAMEFROM=TMFI_HPEVENTBOX_POLIISISOITTOKUNTA_062016&tm_link=tm_f9.

Kuva soittokunnasta 1jpg, 7,6 MB

Kuva soittokunnasta 2jpg, 12,2 MB

Kuva soittokunnasta 3jpg, 4,8 MB

Kuvaaja: Mika Turunen.

Lähde: Poliisin tiedote