Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Tampere'

Itsensäpaljastelija Tampereen Hervannassa | Poliisiuutinen 11.2.2016

Alaikäinen Mies

Poliisille on ilmoitettu kahdesta eri tapauksesta Tampereella Hervannassa Ahvenisjärvellä, joissa noin 30-vuotias mies on esitellyt sukupuolielintään alaikäiselle tytölle.

Ensimmäinen tapaus sattui Ahvenisjärven ympäri menevällä kävelytiellä 27.1. noin kello yksi päivällä ja toinen Ahvenisjärven kentällä 9.2. noin kymmenen maissa aamulla. Jälkimmäisessä tapauksessa mies oli lähtenyt seuraamaan tyttöä, kunnes tyttö meni läheiseen liikekiinteistöön. Jälkimmäisestä tapauksesta ilmoitettiin poliisille välittömästi, ja poliisipartiot tekivät lähietsintää epäillyn tavoittamiseksi, mutta häntä ei löydetty. Tapauksissa on eri asianomistajat.

Molemmissa tapauksissa epäilty henkilö on noin 30-vuotias, suomalaiselta vaikuttava, vaaleahiuksinen ja pukeutunut tummiin vaatteisiin ja collegehousuihin. Jos jollakin on havaintoja näistä tai vastaavista tilanteista lähialueella, poliisi pyytää ilmoittamaan niistä sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi. Akuutissa tilanteessa soita hätänumeroon 112, jotta epäilty henkilö voitaisiin tavoittaa.

Lähde: Poliisin tiedote