Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Kuopio'

Ilkivaltaa Kuopiossa Jynkän koululla | Poliisiuutinen 11.10.2018

Ilkivalta Huumausainerikos Rattijuopumus Valvonta

Kuopion Jynkän koululla on tehty lähiaikoina graffitteja kiinteistön seiniin ainakin kahdella eri kerralla. Valvontakameran kuvien perusteella tekijä on tullut paikalle tummalla dirt-pyörällä, jossa on keltaista ohjaustangossa ja renkaissa.Tekijällä oli päällään tumma hupullinen takki, sinertävät housut ja vaaleat tennarit.

Kuopion kaupungin tilakeskuksen arvion mukaan koko Kuopion alueella kaikesta ilkivallasta aiheutuu vuosittain noin 200000 euron ylimääräiset kulut.

Asiaan liittyen otetaan vastaan vihjeitä Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Rattijuopumus Neulamäessä

Poliisipartio pysäytti keskiviikkoyönä liikenteenvalvonnan yhteydessä Kuopion Neulamäessä henkilöauton, jota kuljetti ajokiellossa oleva kuopiolainen noin 20-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin o promillea, mutta partion havaintojen mukaan kuljettaja ei ollut ajokuntoinen. Kuljettajalle tehty drugwipe-testi oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisin tiedote