Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Helsinki'

Arvokas polkupyörä varastettiin huoltoaseman pihasta Laajasalossa – mahdollisesti yritetään myydä eteenpäin | Poliisiuutinen 29.10.2018

Varkaus

Huoltoaseman pihalta varastettiin torstaina 11.10.2018 kello 21 aikaan harvinainen polkupyörä Laajasalossa. Rikoksesta epäillyn henkilöllisyys ei ole toistaiseksi selvillä, mutta poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Asianomistajan mukaan kyseistä pyörää, vuonna 2015 hankittua punaista Fatboy Comb Carbonia, ei enää myydä uutena Suomessa. Pyörän arvo oli ostohetkellä tuhansia euroja.

– Voi olla mahdollista, että pyörän anastanut henkilö yrittää myydä sitä netissä tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli jollekin tulee tällainen pyörä vastaan ja hänellä herää epäilys, että pyörä saattaa olla anastettu, pyydämme olemaan yhteydessä poliisiin, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa poliisille sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi. Samaan osoitteeseen voi ilmoittaa myös muista epäilyttävistä myynti-ilmoituksista.

Lähde: Poliisin tiedote