Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Pori'

Porin alueelta 12.02.2016 | Poliisiuutinen 12.2.2016

Onnettomuus

11.02.2016 klo 07.40 tapahtui Maantiekadun ja Ignatiuksenkadun risteyksessä autoilijan ja pyöräilijän välinen kolari. Vuonna -58 syntynyt autoilija oli ajanut Maantiekatua keskustan suunnasta ja kääntynyt oikealle. Samaan aikaan oli polkupyörällä viereistä kevyenliikenteenväylää ajanut ja suojatietä pitkin tietä ylittämään lähtenyt vuonna -83 syntynyt mies, jota autoilija ei ollut huomannut vaan oli kääntynyt tämän eteen. Pyöräilijä loukkasi silmäkulmaansa ja hän kävi SKS:aan tarkistuttamaan vammansa. Auto vaurioitui jonkin verran.

11.02. klo. 08.00 tapahtui Ulvilassa Sammontien ja Uusitien risteyksessä autoilijan ja moottoripyöräilijän välinen kolari. Vuonna -62 syntynyt autoilija oli ajanut Friitalantietä pohjoiseen ja Uusitien risteyksessä kääntynyt oikealle toisen autoilijan perään ja heti sen jälkeen kääntyi vasemmalle Sammontielle. Samaan aikaan ajoi Uusiteitä vastakkaisesta suunnasta vuonna -99 syntynyt moottoripyöräilijä, jonka eteen autoilija kääntyi. Moottoripyöräilijä törmäsi henkilöauton etuosaan ja lensi auton ylitse maahan. Molemmat osapuolet loukkaantuivat ja heidät kuljetettiin SKS:aan. Moottoripyörä romuttui kolarissa ja henkilöauto vaurioitui myös tuntuvasti.

Nakkilassa tapahtui torstaina klo. 15.20 henkilöauton ja moottripyöräilijän välinen kolari. Vuonna -98 syntynyt moottoripyöräilijä oli ajanut Siltatietä joen suunnasta kohti keskustaa henkilöautoilijan perässä. Arontien risteyksessä vastakkaisesta suunasta tullut vuonna -49 syntynyt autoilija oli odottanut auton ohittavan risteyksen ja lähtenyt sitten kääntymään vasemmalle Arontielle. Kääntyjä ei ollut huomannut auton takaa tullutta moottoripyöräilijää, vaan oli kääntynyt tämän eteen. Moottoripyöräilijä loukkasi rintakehänsä ja meni SKS:aan tarkistuttamaan vammansa. Autoilija ei loukkaaantunut.

12.02. klo. 05.40 tapahtui Pinomäessä Viestitiellä autoilijan ja auraustyössä olleen kuorma-auton törmäys. Vuonna -78 syntynyt kujettaja ajoi Pinomäen suunnasta ja jälkien perusteella oli oikaissut vastaantulevien puolelle vasemmalle kaartuvassa mutkassa. Henkilöauto oli osunut vastaantulleen kuorma-auton aurauslevyyn ja törmännyt sen jälkeen sivukaiteeseen. Kuorma-autoilija oli yrittänyt väistää oikealle puolelle mutta oli osunut sivukaiteeseen, johon oli tullut pieni vaurio. Henkilöautoilija kuljetettiin SKS:aan tarkastuttamaan vammansa. Henkilöauto vaurioitui kokonaan. Kuorma-auto ei kärsinyt vaurioita.

Lähde: Poliisin tiedote