Takaisin kuntakohtaiseen näkymään 'Seinäjoki'

Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 8.1.2019 | Poliisiuutinen 8.1.2019

Nainen

Runsaasti huumerattijuoppoja Etelä-Pohjanmaalla arki-iltana.

Poliisi tutkii maanantai-illan ja tiistaiyön aikana Seinäjoelta kolmea ja Kurikasta yhtä huumaantuneena-ajamisjuttua, joissa oli mukana useita rikoksesta epäiltyjä.

Tiistaina aamuyöllä kahden maissa poliisipartio tavoitti lyhyen etsinnän jälkeen 90-luvun puolivälissä syntyneet kolme seinäjokelaismiestä, jotka olivat hetkeä aiemmin ajaneet poliisia vastaan henkilöautolla. Kaksi miehistä tavoitettiin Seinäjoen keskustan lähistöltä yksityisasunnosta ja yksi piileskelemästä metsiköstä. Kolmikko tuotiin poliisivankilaan.

Seinäjokinen 90-luvun lopulla syntynyt nainen pysäytettiin Seinäjoella tiistaina yhden aikaan yöllä ja huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumaaville lääkkeille.

Maanantaina illalla Seinäjoella kahdeksan maissa autoilleelle seinäjokiselle 90-luvun lopulla syntyneelle naiselle tehty huumausaineen pikatesti osoitti positiivisen tuloksen huumausaineille.

Kurikassa poliisi tavoitti kauppaliikkeestä vantaalaisen 90-luvun puolivälissä syntyneen miehen ja samanikäisen kurikkalaisnaisen. Pariskunta oli liikkeellä kilvettömällä henkilöautolla. Asian selvittelyssä ilmeni, että nainen oli todennäköisesti huumausaineen vaikutuksen alainen eikä omistanut ajo-oikeutta. Seurassa ollut mieshenkilö oli antanut omistamansa auton naisen kuljetettavaksi. Naisen hallusta löytyi huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä ja teräase. Pariskunta otettiin kiinni.

Torstaina iltapäivällä oli iäkkään kurikkalaisnaisen asunnolla käynyt nuori nainen kankaita kauppaamassa. Naisen poistuttua asunnosta, mukaan lähti pakkauksessa ollut lahjapuukko. Nainen oli liikkeellä tummalla henkilöautolla, jota oli kuljettanut mieshenkilö.

Lähde: Poliisin tiedote